Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!akvaryum ilemi vereceksiniz. nerede yaşıyorsunuz? Tuğba_34' Alıntı:Zeki ve fadik ile 3 senedir birlikteyiiz. Zeki 16 cm, fadik ise 10 cm büyüklüğündebir yere bırakmak yada petshoplara vermek istemiyorum, onları çok seviyorum ve aynı şekilde bakabilecek birine vermek istiyorum..
Sahiplenmek istiyorum mail atar mısınız? [email protected]Tuğba_34' Alıntı:Zeki ve fadik ile 3 senedir birlikteyiiz. Zeki 16 cm, fadik ise 10 cm büyüklüğündebir yere bırakmak yada petshoplara vermek istemiyorum, onları çok seviyorum ve aynı şekilde bakabilecek birine vermek istiyorum..
Tuğba_34' Alıntı:Zeki ve fadik ile 3 senedir birlikteyiiz. Zeki 16 cm, fadik ise 10 cm büyüklüğündebir yere bırakmak yada petshoplara vermek istemiyorum, onları çok seviyorum ve aynı şekilde bakabilecek birine vermek istiyorum..