dün gece gittim kapluşuma baktım ): çok mutsuzdu yeni malzemeler almıştım ama kuru alanı ısıtmak için lamba almıştım.Ama onu takacak bir şey olmadığı için malzemeleri iyice tamamladıktan sonra kurarım dedim.Fakat kapluş hem mutsuzdu hem de çok kirlenmişti suyu, bir de çok azalmıştı.Bende kalktım kolları sıvadım.Yeni malzemeler almıştım onları mavi damlalı suya koydum kumu boşalttım.Siteden okuduğum gibi de kireçlenmiş eşyaları, akvaryumu sirkeyle yıkadım tertemiz oldu filtreyi yeni aldım bir de o içindeki bitkileri onlar naylon yalnız ama çok canlı gibi duruyo
merak edenler için fiyat listesi vericem
atman filitre:12.90 tl
ısıtıcı:20tl
bitkilertoplam:3tl
kurualan kaydırmazı:1 tl
kurualanı ben resim çantasından yaptım üstünede kaymasın diye halıların altına koyulan kaydırmazdan yapıştırdım (; ve iki camın arasına sıkıştırdım hiç düşmüyor çok sağlam oldu akvaryumu temizlerken de çıkarabilinceke şekilde (;
bakarken de lütfen maşallah diyin nazar değmesin
mailto:/img34/9930/img0722wq.jpg
mailto:/img38/9158/img0723ia.jpg
mailto:/img43/3773/img0724g.jpg
mailto:/img15/8165/img0725x.jpg
dün gece kuru alanda uyudu.Gittim baktım çıkmış öyle korktum ki çıkmaz hep suyun içinde kalırdı.Bizim ufaklık hemen alıştı kapağıda örttüm sol tarafı açık bıraktım ki kuru alan sıcak olsun.Sabaha kadar yatmış, sabah kalktım ki suyun içinde o mutlu olunca bende mutlu oluyorum ya çok güzel bir şey gerçekten
merak edenler için fiyat listesi vericem
atman filitre:12.90 tl
ısıtıcı:20tl
bitkilertoplam:3tl
kurualan kaydırmazı:1 tl
kurualanı ben resim çantasından yaptım üstünede kaymasın diye halıların altına koyulan kaydırmazdan yapıştırdım (; ve iki camın arasına sıkıştırdım hiç düşmüyor çok sağlam oldu akvaryumu temizlerken de çıkarabilinceke şekilde (;
bakarken de lütfen maşallah diyin nazar değmesin
mailto:/img34/9930/img0722wq.jpg
mailto:/img38/9158/img0723ia.jpg
mailto:/img43/3773/img0724g.jpg
mailto:/img15/8165/img0725x.jpg
dün gece kuru alanda uyudu.Gittim baktım çıkmış öyle korktum ki çıkmaz hep suyun içinde kalırdı.Bizim ufaklık hemen alıştı kapağıda örttüm sol tarafı açık bıraktım ki kuru alan sıcak olsun.Sabaha kadar yatmış, sabah kalktım ki suyun içinde o mutlu olunca bende mutlu oluyorum ya çok güzel bir şey gerçekten