Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Fanusa taş koydum

ultrAslan1905

Bronz 4 Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kapuşlarıma fanusta bakıyorum. Daha önceki yorumlardan da anlamışsınızdır. Ben fanusumun içine taş koydum. Ve böyle bir çözüm ürettim kendimce. Sizce nasıl olmuş ? Arkadaşlar suyum biraz pis zaten resmi çekip sularını değiştirdim kusura bakmayın artıkk :t65y: Şu an su yüksekliği 5 cm. Daha da yüksekltebişir miyim suyu ? http://tinypic.com/view.php?pic=14c7fjk&s=5

Arkadaşlar siz nasıl foto yüklüyorsunuz anlamadm :133:

Hizliresim.com a gir dosya yükle de resimi seç simdi yükleye tıkla 3 ttane kod cıkar 2. Sini kopyala önizleme yap ve. Oraya yapıstir asağıda dosya yükle de sonra yorumu yap resim yükenr insallah iyi anlatmışımdir :)

Cvp: Fanusa taş koydum

veya yeni mesaj yada yeni konu tuşlarına basarak orada resim yükle butonundan açılan pencereden dosyayı yükleyip altındaki butona bas ve çıkan yazıyı kutuya yükle cevabı göndere basınca resim mesajda çıkar.

Cvp: Fanusa taş koydum

cem' Alıntı:
veya yeni mesaj yada yeni konu tuşlarına basarak orada resim yükle butonundan açılan pencereden dosyayı yükleyip altındaki butona bas ve çıkan yazıyı kutuya yükle cevabı göndere basınca resim mesajda çıkar.

Cem abi dediin mobil versiyonda yok heralde :) yada ben bulamadım .

Bence sadece kalabalik yapmislar. En fazla 2 tane olsun bence. Yuzme yerleri zaten az iylce daraltmissiniz.

Cvp: RE: Fanusa taş koydum

Şelale' Alıntı:
Bence sadece kalabalik yapmislar. En fazla 2 tane olsun bence. Yuzme yerleri zaten az iylce daraltmissiniz.

Altına kilimler kaymasın diye bir şey koyuluyor ya ondan koydum. Üzerine su koyunca yukarı kalkıyor. Anca böyle kalkmasını engelliyorum :(

Tekrar bir konu acmana gerek yoktu sana diger konuda da soylendi onun icine tas koyman hicbir sey degistirmiyor danusta kaplumbagalarin yuzus alani kisitlidir isitici filtre vb. araclar kullanamazsin ki bunlar hayati onem tasir en kisa zamanlarda ekipmanlari tam bir akvaryuma gecmelisin

ıpek ablanın soyledıklerı cok dogru bunları yapamazsan onları sahıplendır

Geri