Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

fazla dışkı

baranb

Bronz 3 Üye
filtrem dipteki dışkıları çekemediği için bazen ben dip pompasıyla alıyorum ama her yem verdiğimde dipte 3-5 tane oluyor orda bırakmak istemiyorum ama her seferinde dip çekimi gerçekten zahmetli .fazla yem verdiğimi de düşünmüyorum acaba bunun kolay yolu yada herhangi başka bir nedeni olabilir mi?şimdiden teşekkür ederim

Normaldir benimkiler de oyle her seferinde almaniza gerek yok haftada bir dip cekimi yapsaniz yeter

Cvp: fazla dışkı

baran o kadar incelemene gerek yok. belli bir boya geldiklerinde onları yemeye başlıyorlar. akvaryumda silis kum varsa bu işe daha çabuk başlıyorlar eşeleme ve yem arama isteklerini de bu sayede depreşiyor. ve kumu hareketlendirirlerken kirleri de havaya kaldırıp filtrenin emmesini sağlıyorlar.

Genede rahatsız olunuyorsa balık kepçesi ile iri olanlar alınabilir. Hızlı ve kolay bir yöntem.

Geri