tarçınım-kahvem
Bronz 5 Üye
arkadaşlar kaplumbağaları m ve akvaryum hakkında genel bilgi istiyorum neyim eksik neyim tam bilmeliyim ki bu eksiklikleri tamamlayayım birde dün gündeme getirdiğim konuda şöyle bir şey söyleyeyim bir haftalığına götürmeyi düşünüyorum doğrusu hiç mola vermeden gidiceğiz kaplumağalarım ı burada tek başlarına bırakmak içime sinmiyor 1 hafta büyük olan plastik kaplarda besleyeceğim ama fanusta değil filtreyi götürücem ama ısıtıcıyı götüreyim mi hala tam anlayamadım eğer evet derseniz kaç derece olsun birde büyüdüklerinde denize bırakmamam konusunda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim darıca bize çok uzak ama bir göle veya belki bir baraja bırakırım ama kesinlikle tam güvenli olan ve yemek bulabilecekleri yere yoksa vicdan azabı kötü bir şey ayrıca yemimiz bitiyor kaç tane ve neler almalıyım tam isimlerini yazarsanız sevinirim
birde eğer ısıtıcı lamba ve uvb alırsam gece uyurken hangisini yakmam gerekiyor veya hiçbirini yakmıyım mı kaplumbağalar uyurken rahatsız olurlar mı ve bunları ne zaman yakıyım (saat)
tarçınım -kahvem' Alıntı:arkadaşlar kaplumbağaları m ve akvaryum hakkında genel bilgi istiyorum neyim eksik neyim tam bilmeliyim ki bu eksiklikleri tamamlayayım birde dün gündeme getirdiğim konuda şöyle bir şey söyleyeyim bir haftalığına götürmeyi düşünüyorum doğrusu hiç mola vermeden gidiceğiz kaplumağalarım ı burada tek başlarına bırakmak içime sinmiyor 1 hafta büyük olan plastik kaplarda besleyeceğim ama fanusta değil filtreyi götürücem ama ısıtıcıyı götüreyim mi hala tam anlayamadım eğer evet derseniz kaç derece olsun birde büyüdüklerinde denize bırakmamam konusunda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim darıca bize çok uzak ama bir göle veya belki bir baraja bırakırım ama kesinlikle tam güvenli olan ve yemek bulabilecekleri yere yoksa vicdan azabı kötü bir şey ayrıca yemimiz bitiyor kaç tane ve neler almalıyım tam isimlerini yazarsanız sevinirim
birde eğer ısıtıcı lamba ve uvb alırsam gece uyurken hangisini yakmam gerekiyor veya hiçbirini yakmıyım mı kaplumbağalar uyurken rahatsız olurlar mı ve bunları ne zaman yakıyım (saat)