Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

filtre çok ses yapıyor

soner231

Bronz 1 Üye
Bende Dolphin KF350 İç Filtre 350 L/H var anlamadığım bir sorun var birr türlü çözemedim.

İç Filtreyi Yatay koyuyorum akvaryuma acaba yanlışmı yapıyorum. pirize takınca sanki traktör çalışıyormuş gibi ses çıkarıyor üstüne bastırınca ses kesiliyor ama sonra yeniden başlıyor. bide akvaryumu tam iyi temizlemiyor.

benim akvaryum 11 lt . en kısa zamanda değiştirecem . sesi nasıl kese bilirim yoksa dikmi koymalıyım.

bide yeni akvaryum alana kadar nasıl bir filter almalıyım acaba.

bugün pet shopa gittim akvaryumu değiştirmemi söyledi. bana dış filtre almamı söyledi .

bide benim kaplumbağlarım biri 6 cm biri 5.50 cm
...............................................................................................
alacağım akvaryum nasıl sizce
1-) mailto:/?urun-9290-Boyu-FH-800-Komple-Sistem-Oval-Koseli-Sehpali-Akvaryum-210-lt.html

2-)mailto:/?urun-7958-Aquatic-Life-GRECH-GRX-600H-Sehpali-Akvaryum-60X35X70-cm-Gri.html

3-)mailto:/?urun-10005-Ocean-Free-Classica-Pandora-P-628-Masaustu-Akvaryum-Seti-108-L.html

4-) mailto:/?urun-10004-Ocean-Free-Classica-Aqua-Box-AB-628-Masaustu-Akvaryum-Seti-102-L.html

5-)mailto:/?urun-9997-Juwel-Rekord-800-Aydinlatma-ve-Filtre-Sistemli-Komple-Akvaryum-Seti-110-Lt--Kabin-Dahil-.html

dış filter

1-)mailto:/?urun-7050-JBL-Cristal-Profi-E901-Greenline-Dis-Filtre-900l-h--Dusuk-Enerji-Tuketimi-.html

2-)mailto:/tr/pages/ueruenler/in_category/2619/product/sera-fil-bioactive-uv.html

şimdiden yardımlarınız için teşekürler

Cvp: filtre çok ses yapıyor

su içine tam girecek şekilde dik durabiliyorsa dik konumlandırın ve dibe doğru tam oturtup vantuzlarını cama sabitleyin. bazen sünger muhafazası tam oturmazsa o da ses yapmasına neden olur.

Bence akvaryumlar uygun değil. Malzeme olarak farklı bir ürün kullanılmış olabilir. Bu sebeple dayanıklılık konusunda kesin bir söz söylemek istemem. Ancak kontrol ettim ve normal cam akvaryumlara göre cam kalınlığı az. Bunun haricinde hemen hemen hepsi balık akvaryumu olarak dizayn edildiği için akvaryum genişliği yeterli değil. Kaplumbağa akvaryumlarında genişlikte önemlidir. Bir konuda bana göre fiyatlarının biraz yüksek olması.

Bence daha uygun fiyata daha iyi ölçülerde ve uygun cam kalınlığı ile camcıda yada imalatçıda akvaryum yaptırabilirsiniz.

Dış filtre tabiki iyi olur. Ama akvaryum boyutları netleşince almanızı öneririm. Akvaryum hacmine göre filtre kapasitesini seçebilirsiniz.

bende eğer imkanın varsa dış filtreye geçmeni öneririm ama eğer imkanın yoksa Amazon KJ-1200F iç filtreyi öneririm oldukça sessiz ve gercekten iyi temizliyor dış filtreye geçmeden önce kullanmıştım

Geri