Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Her parçası sökülüyor daha iki gün evvel detaylı temizlik yaptım ama iki günde bir de temizlik yapamam ki sonucta acaba filtreyi değiştirsem sorun çözülür müFiltrenin su çıkış borusu pislik bağlamış olabilir. Kulak pamuğu ile içini ovalayın.
Pervane kısmı sökülüyor mu yoksa vidalı mı?
20litre su var . İç filtre 3w'lık şekli şemali de fotoğraftaki gibiAkvaryumda kaç litre su var. Filtre modeli nedir?
tamamdırr teşekkür ederimBu o akvaryuma ufak. Çabuk kirlenip tıkanması normal. Motor gücü de yetersiz.
Sunsun hj-732 olur. Cimri ve akakçe üstünden aratın. Fiyat farkları çok.
Cem Bey filtreyi söyledim internetten ancak aklıma yeni bir şey geldi. Yaklaşık 50cm bir akvaryumda cok fazla sirkülasyona sebep olur mu yani kaplumbağamı yüzmekte zorlayıp savurur mu ne düşünüyorsunuzBu o akvaryuma ufak. Çabuk kirlenip tıkanması normal. Motor gücü de yetersiz.
Sunsun hj-732 olur. Cimri ve akakçe üstünden aratın. Fiyat farkları çok.
Genelinde bir problem yok müdahalede bulunmuyorum.Akvaryum genelindeki sirkülasyon hayvanı uçurmuyorsa sadece filtre önü sorun olmaz. Bu bacak kaslarını geliştirmesine yardımcı olur
Bir tanesi bu bir de büyüğü var ancak onu çıkartamadım ama cinsi aynı bununlaSu ısısı sorun değil. Sadece 35 derece üstünde iç filtre motoru yanabiliyor. Filtre motorunu su soğutuyor. Üst limitte 35 derece üstü için uyarı yazıyorlar.
Köklerin resmini atın.
maalesef tabanım dikime elverişli değil. Ancak yeni kök almayı düşünebilirim kaplumbağa için teşekkür ediyorum yardımlarınız içinO yeşil bitkileri yiyebilir. Zararlı mı bilmiyorum. Yalnız kök şekli uygun. Onlar kökten sökülebiliyorsa söküp balık akvaryumuna dikin. Kök salmışlar.