Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

filtre tetratec ex600

emrsr52

Bronz 1 Üye
mailto:/evcil-hayvan-petshop/tetratec-600-dis-filtre-sok-fiyat-ucretsiz-kargo-85836915
acaba bu dış filtrenin içinde hortumu falan her şeyi tam oluyor mu içerisinde ?

RE: filtre

Aynısı var bende. Tüm dış filtrelerde hortum, boru ve bağlantı elemanları standart olur. Tetra bu modellerine seramik, sünger ve bio ball da koyuyor.

Cvp: RE: filtre

AEK' Alıntı:
Aynısı var bende. Tüm dış filtrelerde hortum, boru ve bağlantı elemanları standart olur. Tetra bu modellerine seramik, sünger ve bio ball da koyuyor.

memnun musunuz peki? bende 130 lt akvaryum var iyi temizlik yapar mı?

Açık söylemek gerekirse benim akvaryum 96 lt ve 80-85 lt kullanıyorum. Debi eskisi gibi değil. Şimdi olsa ex700 alırdım. Hatta diğer 96 lt olan akvaryumdaki eheim 2215. Bu çok daha iyi. Tetra daha uygun fiyatlı ve fiyatına göre kalite olarak eheim den sonra gelir. Ex 700 akvaryumunuz için çok daha iyi olur.

Cvp: filtre tetratec ex600

peki miktar 200-220lt lere çıktığı zaman 700 modelimidir uygun olan?

tetratec ex 1200 uygundur. benimkinin 220 lt civarı suyu var. ek malzemeleri doldurduktan sonra bile canavar gibi çalışıyor.

emre sarı, bu açıdan malzeme yüklemesi sonucu 700'lük daha tatminkar olur. düşüğün telafisi olmuyor ama yükseği cama çarptırıp akış hızını azaltabilirsin.

http://www.adresemama.com/EHEIM-2211-DIS-FILTRE-300-LTSAAT-BOS,PR-4404.html#.Ua9hk3Uxpzo arkadaşlar bu uygun olur mu acaba benim akvaryuma?

Eheim minimum 2213 olmalı ki bence 2215 daha iyi. Ben dediğim gibi diğer 96 lt akvaryumda 2215 kullanıyorum.

o site biraz pahalı geldi. içerikte yok. malzemelerle yekün tutacaktır.

Geri