yosuntosun
Bordo Bereli
2W Filtre için gerek yok Piyasadaki en güçsüz filtre bu zaten 2W gücünde.Hayvanı savuruyorsa hava hortumunu takıp hava hortumuna da musluk aparatını takıp debisini düşürebilir.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!2W Filtre için gerek yok Piyasadaki en güçsüz filtre bu zaten 2W gücünde.Hayvanı savuruyorsa hava hortumunu takıp hava hortumuna da musluk aparatını takıp debisini düşürebilir.
hocamlar ben ne yapayim simdi2W Filtre için gerek yok Piyasadaki en güçsüz filtre bu zaten 2W gücünde.
Filtre zaten güçsüz hayvana zarar vermez balıklara bile zarar vermiyor bu filtre. Hava hortumuyla uğraşmanıza gerek yok takmamanız daha iyi.hocamlar ben ne yapayim simdi
ikiniz ortak bir seye varirsaniz
anladimFiltre zaten güçsüz hayvana zarar vermez balıklara bile zarar vermiyor bu filtre. Hava hortumuyla uğraşmanıza gerek yok takmamanız daha iyi.
alisacagini dusunuyorum sahsenFiltre zaten güçsüz hayvana zarar vermez balıklara bile zarar vermiyor bu filtre. Hava hortumuyla uğraşmanıza gerek yok takmamanız daha iyi.
Gördüğüm kadarıyla filtrenin üst kısmı suyun dışında. Filtrenin tamamının su içinde olması lazım yoksa filtrenin motoru yanar. Motoru su soğutur.alisacagini dusunuyorum sahsen
bir sure sonra itmez
etiketli kismi motor yeri orasi icerideGördüğüm kadarıyla filtrenin üst kısmı suyun dışında. Filtrenin tamamının su içinde olması lazım yoksa filtrenin motoru yanar. Motoru su soğutur.