Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

filtre

mustafayılmaz

Altın 4 Üye
benım sb 200 f iç filtrem var su 30 lt re ve bence yetersiz ondan daha iyi iş çıkaracak maxımum 20 tllık şelale filtre önerirmisniz site gittigidyor olsa sewinirim

Cvp: filtre

eğer gittigidiyor.com'dan almayı planlıyorsanız şelale filtreleri aratın ve fiyat aralığını istediğiniz gibi ayarlayın?

Bence bu bütçe ile aşağıdaki filtreyi alabilirsiniz.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=9554

O fiyata Atman HF 100 var herhalde diğer markalara göre en çok güvenilebilecek. Ürünü kullanmadım sağlımlık, ses ve filtrasyonu hakkında bilgim yok. Eğer siyah renkli varsa araştırabilirsin. Yosun sıkıntısı olur belki:(

Veya 20 tlik bir iç filtre alıp onula idare edebilirsin hacmin küçükmüş. İlerde büyüttüğün zaman akvaryumu yanına bir de dış filtre alıp kullanabilirsin.

20 tl ye şelale filitre varsa banada söyleyin

çok var gittidiyora şelale filtre yazın 20 tl fıyat arlığı vyazın kalıtelı unurnlerde war

şelale filtre, seyir açısından güzel gözükse de geceleri gürültü yapıyor. akvaryum eğer boş odada duruyorsa sorun olmaz. ama yattığınız odadaysa almayın derim.

Şelale filtre diğer filtrelere göre pek bir avantajı olmayan bir ekipman,hatta aksine dezavantajları muhtemeldir
Örnek : geceleri çok fazla ses yapar,su sıçratarak akvaryum camında iz bırakır ben tavsiye etmem.
Ayrıca şuan belliki idareten bir filtreniz var biraz daha bekleyip bütçenizi 50 tlye yükseltin ve bence
mailto:/product_info.php?products_id=27025&osCsid=asuh9i7o4vm909nrl6a350hhu5 bu filtreyi alın

Şelale filtreyi bende zamanında karantina akvaryumu için almıştım. Beğenmeyip ertesi gün geri verdim. Bu filtrenin iki avantajı var. Dış filtre kullanılamayan küçük akvaryumlarda iç filtreye göre yer kaplama sonuru olmaması ve çoğu iç filtreye göre daha çok biyolojik malzeme alabilmesi. Ancak gene iki olumsuz yönü var. Fazla ses yapması (su sesi ve titreşimden kaynaklı akvaryum kenarındaki ses) ve su sirkülasyonuna göre temizliğin iç filtre kadar verimli olmaması. Bir önemli noktasıda üstte çerçevesi olan akvaryumlara takılamaması.

Geri