Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

filtre

mustafayılmaz

Altın 4 Üye
mailto:/evcil-hayvan-petshop/hailea-rp600-ic-filtre-67220252 bu filtreyi almayı düşünüyorum nasıl _?

Cvp: filtre

100-200 lt diyor ama sana söyleyim. bu 100 lt için bile az. 15 wattlık olsa seramik tarafına elyaf koyup temizleme işi biraz geciktirilebilir ve filtrasyon kalitesi yükseltilebilirdi. borunun uç kısmı açık olsa karşıya suyu verip sirkülasyonla tam temizleme neticesi alınabilir. ama bu haliyle zor. borunun uç kısmı kırılırsa olabilir.

Piyasada çok fazla iç filtre var. 30-40 tl bütçeye daha iyi bir ürün kesinlikle bulursun. Atmanın daha yüksek debilileri var. Bir de net su hacmini söylersen buradaki ustalar sana daha sağlıklı yorum yapabilirler.

Eheim serisini önerebiirim.Ben eheim 2012 kullanıyorum çok memnunum.Akvaryum litresini belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

50 TL mAximum verebilirim ve akvaryumda ucusan kirlerin hepsini icine cekecek gucte olsun

Akvaryum 50 litre

Bence eheim pickup 2006 al senin akvaryuma göre en kaliteli filtrelerden biridir

Haftalık dipteki birikenleri pompayla almazsan en kaliteli filtreyi de alsan filtrenin randımanı daha hızlı düşecektir ve daha çok temizlik yapman gerekecektir. Benim de su hacmim 50 lt filtre malzemesi ekleyip çıkartabildiğim için askı filtre kullanıyorum.

orada bulabilirmisin bilmem ben jeneca'nın 15 w gücünde seramik millisini almıştım. sessiz ve gösterdiğin filtre gibi ucunda aparatı var. o zaman haftada iki defa yıkardım süngeri. gayet güzel ve çekimi kuvvetlidir. ben onun uç kısmını kırıp ileriye vermiştim akıntıyı. yatarkende cama doğru çevirirsen su sesi de gider.

dediğim ürün bu mustafa ben borunun ucundaki tırtırlı başlığı kırıp suyun borudan akmasını sağladım. benim aldığımda motor siyahtı, resimdeki gibi gri değil. o zaman petshoptan 40 tl'ye almıştım. bilgin olsun.

uçuşanları filtre çeker. tabi bu bir anda olmaz; çalıştıkça kirleri içine alır. ama kum yüzeyine inmiş olanları hareket olmadığı için alamaz.

Geri