Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre

kapluş_35

Gümüş 4 Üye
Yıldırım adlı bir filtre babam yeni almış.Bir bilginiz var mı :ff: Elektrik falan çarpmasın.Çok korkuyorum.

Cvp: Filtre

muhtemelen bir Çin markasına Türkçe isim yapıştırılmıştır.

Kaçak olacağını sanmam.Çok daha kötü markalar bile bir süre götürebiliyor akvaryumları...

Sağolun ama vicdanım el vermedi...Yine de sormak istedim... Teşekkürler :133:

bu arada kaplumbağalarımız aynı isimde.ZIPIR :smile:

ilk kaplumbağamın adıydı,2002-2006 arasında yaşayıp göz enfeksiyonundan kaybetmiştim

Geçen sene bulduğum kaplumbağanın adınıda Zıpır koydum,adaşından baya hareketli,haylaz :D

kullanmadıysan gidip başka bir ürünle değişebilirsin. resun, jeneca, atman gibi mili seramik olanlar daha iyi tabiki. üst markaları alamazsan diye yazdım. yalnız su kaç litre ona göre gücünü söyleyelim. bir de alacağın filtrenin boyuna dikkat et. su içine sığabilecek boyutta olsun.

uyuyor Cem Bey ama elektrik kaçağı olmasın diye iyi almak isterim. :ashamed0006: alana kadar bunla idare edebilir miyim :ff:

işin doğrusu o markayı bilmiyorum yalnız motoru eritilmiş plastikle vakumlama yapıp güvence altına alırlar.

Geri