Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

filtrem kum kaçması sonucu bozuldu

SinekAs

Gümüş 2 Üye
Kum kaçması sonucu filtrem bozuldu 50 litrelik akvaryum uygun fiyatta bir filtre alacağım yardımcı olur musunuz

Cvp: Arkadaşlar konu acil

mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=239&ad=balik-ic-filtreler-tetra-eheim-atman-resun-jialu

Juenpet in sitesinden bulabilirsiniz bu linkte direk iç filtre kısmı var ordan bakınız. Bütçenize ve litreye uygun bulursunuz.

Forum kurallarina gore "konu acil" seklinde konu acmak yasaktir moderorler zaten degistirecektir ayrica ben acil bir seyde goremedim

Kurallar bolumundede yaziyor

C)Yeni Konu Kuralları

C1.Konu açarken ‘’Acil’’,’’Yardım’’ gibi konu başlığı konulmamalıdır.

C2.Konular doğru kategorilere açılmalıdır. Örnek: ‘’Kaplumbağa yanak şişmesi’’ başlığı ‘’Hastalık & Sağlık’’ kategorisi altında olmalıdır.

C3.Birçok kez aynı konu açılamaz. Aksi takdirde konular silinir.

C4.Gereksiz yere konu açılmamalıdır.

vural motorun altından pervane kısmını söküp temizle. motorun sesi geliyorsa çalışır. açılan tip değilse su çıkış borusundan içine tazyikli su bas. alt kısmından pislik aksın.

Cvp: filtrem kum kaçması sonucu bozuldu

mailto:/urun_detay.aspx?urn=3528&ad=eheim-pickup-2010-akvaryum-ic-filtre&kat=239

Ben 2008 olanı 41 lt karantina akvaryumunda kullanıyorum. Ben olsam o akvaryuma bunu alırım.

Alisarp fazla kasma kardeşim. açılmıor arkadaşlar atman marka almıştım.. Şimdi ise hem bütçeme uygun hem de akvaryumuma uygun bir şey arıyorum. Verdiğiniz linklere bakacağım teşekkürler

markası önemli mi arkadaşlar?

mili seramik olan ve sessiz çalışan bir model al. ucunda sağa sola dönebilen boru aparatı da olsun. normal bir filtre alırsan 15 w gücünde olsun. ben kullandığım için jeneca markayı öneriyorum.

Geri