Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtrem temizlemiyor

ata12

Altın 1 Üye
2 tane kaplumbaga beslıyorum 20 lt lık akvaryumda ısıtıcı ve ıkı tane fıltresı mevcut .fakat bu ıkı tane fıltre ıyı temızlemıyor 4 gunde su yem yeşıl oluyor alta fotografını koyucam . bu verdıgım lınktekı şelale fıtre 20 ltlık akvaryumu temızlermı .mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=8358

BUYRUN buda işe yaramaz filtrelerrrr.
sobo 500 lt öbürü 250

mailto:/2zoas5k.jpg

mailto:/14b0oev.jpg

Cvp: Birazcık Acil

ata damacana su kullan. hacmin az. o biraz daha dayanımlı yosuna karşı. bir de ışığı mümkün olduğunca suya gelmeyecek şekilde ayarla onun da yosun artmasına etkisi var. memnun olmazsan filtreni değişmeyi düşünebilirsin.

Cvp: Filtrem temizlemiyor

Açıkçası filtrelerinizin temizlememesi ilginç filtre temizligi yapyormusunuz ben sobo kullaniodm 30 litrede 1 hafta,yetidu sonra yetmemeye başladı smdi eheim pickup 2008 kllnaiorm çokda memnunm eheim 2006 tam akvaryumunuza gore

filtre temızlıgı yapıyorum haftada ıkı kere suları 4 gunde kırlenıyor (galıba ıkı tane oldugu için) . birde bir sorum olacak bu dış filtreler az su çekmesıne ragmen çok pahalı nede böyle

üretici az iç aksam, malzeme detayı çok ondan yüksek.

dedıgınızı anlamadım

Ata bey filtreniz kalitesiz bana göre bunun yerine atmanın iç filtresini alsanız size uzun bir süre yeter diye düşünüyorum özellikle elyaf,sünger,zeolite,seramik, gibi ürünlerle doldurursanız dahada iyi temizler düşüncesindeyim..

Geri