Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtrenin gece açık kalması

Dilan1903

Taç 2 Üye
Şu zamana kadar filtreyi hiç gece açık bırakmadım suratsız rahatsız olur diye bide ufaktı sirkülasyondan dolayı cama yapışırdı. Ama şimdi gündüzleri de full olmak üzere dün gece de açık bıraktım biraz üstünde durmakta zorlandı 1 saat cabalama sonucunda uyumayı başardı. Bu boylarda ki kaplumbaga sahipleri açık tutuyor mu geceleri ve Kaplumbağalar da zorlanma oluyor mu? Alışma süreci ne kadar olur?

Filtre 24 saat çalışır. Hayvan gürültüde uyur merak etme onda bir sıkıntı yok. Aç kapa yaparsan gündüz çektiği kiri gece bırakır.

Evet bende öyle düşündüm umarım en kısa sürede alışır cem bey bide ben sipariş vercem de jbl energil ve sera raffy royal arasında kaldım içerik olarak 2si de aynı sanırsam hiç kullanmadıgım için bilmiyorum sizin öneriniz hangisi?

Bide boyut olarak raffy l gibi ufak değiller dimi elinde olan arkadaş varsa bana görsel olarak yemin içinin resmini atabilir mi ?

2-3-4 cm'lik karides var. Balık ise her boy. Energilde biraz daha büyük 8-10 cm'lik balıkta var. Bunları kopararak vereceksin. Hangisi ucuz ise onu al. Ama tarihi en ileri tarihli olsun diye belirt. Hatta öncelik tarihe bak. Hangisi ileri ise onu al.

Beslenme bölümünde resim olacaktı. 2013-2014 yılları civarı olacak. Alisarp göndermişti diye hatırlıyorum.

Tamam cem bey salı günü Atakan petshopa gidip alcam peki raffy lyi kesiyim mi yoksa onu da onun içine karıştırıyım mı?

Birsey daha sorcam çok soru sordum ama marul yemeye ne zaman başlar ?

Tarihi hangisi ileriyse ilk onu ver arada vererek raffy i yi bitirirsin.
8 cm den sonra vermeye basliyoruz marulu.

Haftada bir marul yada kıvırcığın körpe yapraklarından bir tane ver yerse başlarsın yemezse yarım saati geçirmeden sudan al.

Hayır normal oranda devam. Marul kabuk boyunu geçmesin.

Cvp: Filtrenin gece açık kalması

mailto:/573oLM
Normalde filtrenin üstünde uyur ama filtre açık ya böyle bir ayağımız havada uyuyoruz

Bir ayak değil üç ayak boşta kalsa yine uyur merak etme. Dün benim büyük dişi arka ayağının tek tırnağını derece üstüne basarak uyumuştu mesela.

Evet alışıyor zamanla dün gece ondan önce ki gece ye göre daha rahat uyudu filrenin üstünde

Dilan bu konuyu sıkıntı etme kendine inan bizim dusundugumuzden daha kolay alisiyorlar????

Benim 3tanesi filtreye tutunup uyuyor????

Geri