Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtreyi nasıl takacağım sunsunhj752

fındıkailesi

Bronz 4 Üye
Merhaba sunsun hj752 filtre aldım ama önceki soboya göre çok büyük ve çok aparatı var anlayamadım. Şuan akvaryum 30lt zaten büyüteceğiz yeni akvaryum bakıyorum ama filtreyi takmam lazım su kirleniyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şeffaf boru ne için ve hangisini takmalıyım hayvanı uçurur bence çok büyük borusu.

Ekli dosyalar

• 20250322_002907.jpg
    20250322_002907.jpg
    1,004.5 KB · Görüntüleme: 9
Filtreyi dik konumlandırınca motor su içinde kalıyor mu?

Kalmıyorsa yatay konumlandırın.

Geniş dirseği filtre ucuna takın. Düz olanı bu dirseğe diğer ucu dar dirseğe onu da şelale boruya takın. Şelale borunun ön ucundaki tıpayı çıkarıp arka camdan ön cama doğru çevirip su yüzeyinden yukarı konumlandırın. Akan su akvaryuma çarptıkça hava kabarcığı yapar.

Eğer hava borusunu kullanacaksanız. Filtreye yanında küçük delik olan düz boruyu takın. Hortumu buna takıp diğer ucuna da kısa parçayı takıp kullanın.

Hava hortumu ile şelale boru aynı anda kullanılmaz.

Geri