Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

firar girisimleri sona erdi

flora11

SKF Delisi
Buraya konu olarak da acmistim simarik surekli firar girisimlerindeydi cok ilginc bir sey oldu 23 nisanda akvaryumu temizlemistim o gunden beri simaarikin firar girisiminde bulundugunu gormedim onu rahatsiz eden akvaryumun pis olmasi miydi ?

Hic olmuyor degil ama eskisi gibi surekli degil 1-2 kere deneyip birakiyor

Çok kirli ise huzursuz olabilirler İpek.
Ancak ben genede ilk etkenin akvaryum boyutu ve diğerleri ile geçimsizlik hatta kaplumbağanın karakteri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Akvaryumun hayvanı direk oradan kaçmak isteyecek kadar pis olsa diğerleride buna yeltenirdi yada hastalık olurdu.

Yani gene dikkat et. Birde bir süre bu akvaryum temizliğindeki giriş çıkış ve huzursuzluk cesaretini kırmış olabilir. Olmasın ama bir süre sonra gene deneyebilir.

Insallah olmaz dediginiz gibi akvaryum boyutu ile ilgili olabilir kuru alanimi dehistirecegim.yakinda o zaman suyu iyice yukseltebilirim boylece daha rahat edecekler birbirleriyle ne kavga ediyorlar nede ben bir huzursuzluk hissettim ama tabi kendi

Kendi aralarinda bir sey olabilir yazacaktim elim yanlislikla gondee deydi

Cvp: firar girisimleri sona erdi

sen her ihtimale karşı gerekli tertibatı al. kaçacak yeri bulduysa oradan bu işi gene deneyecektir.

Esyalarin yerini degistirmedim zaten kuru alani alcalltim kacamayacagi kadar su an neredeyse hic yapmiyor bence bunu birseyden rahatsiz oldugu icin yapmiyor kendi kendine oyun haline getirdi gibi geliyor bana insallah tekrar baslamaz

Geri