Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

fitremden gelen ses

asi kız

Bordo Bereli
iyi günler benim filtre çalışırken özellikle temizleyip yerine koydukdan sonra ilk çalışmada zorlanıyor sonra normale dönüyor ve 2-3 kez elektirik git gel oldukdan sonra sebebi nedir aceba?

Cvp: fitremden gelen ses

süngeri temizleyip koyduktan sonra içinde hava kabarcıkları kalır. ilk çalışmada hava çektiği için zorlanır. su gelince düzelir.

abi haklısın ondanda olabilir ama normale döndü derken 1 saat kadar çalıştıkdan sonra yeniden aynı ses hatta temiz hava vermiyor filtrede sese bakarsan çalışıyor ama temizlik işini yapmıyor yeni temizlememe rağmen?

pervanesini çıkarıp bak kirlendiyse temizle. yerine tam oturmadıysa da ses çıkarabilir.

abi pervanesinin girdiği yeri bile temizliyom ona rağmen yaırm yamalak çalışıyor zorluyor kendini çözemedim neden olduğunu hala

filtrenin resmini çek bakayım.

[url=mailto:/vEpdYp][img]mailto:/vEpdYp.jpg[/url]*mailto:/Lan7db.jpg benim fitre bu kusura bakma abi görüntü net değil ..

ortasındaki mil metal ise zamanla aşınıp ses yapar. mil contaya tam oturmaz ise veya mil eğikse yalpalayarak döner ve de ses yapar. bir de ses yükseldiğinde fişi çekip biraz bekle tekrar tak.

metal mıknatıslı abi ses yükseldiğinde korkumdan çekiyorum takıyorum düzelir gibi oluyor belli bir zaman geçince bu seferde fişi takılı olduğu halde hava baloncukları dediğin şey çıkmıyor ..

o zaman ömrünü tamamlamıştır mili metal olan filtrelerin mili zaman içinde aşınır. bu da ses yapar. kullanılır ama ses kaybolmaz. mili değişmek lazım ama onu bulması zor.

abi ara ara ses veriyor her zaman değil ama ses geldi mi de kolay kolay gitmiyor...

Geri