yosuntosun
Bordo Bereli
Neyden bahsettiğini anlamadım. Fotoğraf atar mısın.5-7 cm kuru alanla mesafe var derece fazla geçmezse sorun varmı tam dik şekilde değil biraz 30 derece açıyla duruyor
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Neyden bahsettiğini anlamadım. Fotoğraf atar mısın.5-7 cm kuru alanla mesafe var derece fazla geçmezse sorun varmı tam dik şekilde değil biraz 30 derece açıyla duruyor
Lamba kuru alanla 5 cm var arasında biraz eğik dik şekilde düşmüyor ısık yuvaya derece 32-33 olursa sorun yok degilmiNeyden bahsettiğini anlamadım. Fotoğraf atar mısın
Fotoğraf at. Ampul kaç watt?Lamba kuru alanla 5 cm var arasında biraz eğik dik şekilde düşmüyor ısık yuvaya derece 32-33 olursa sorun yok degilmi
Foto atamam 52 ama 10 watta dusurecem yakın olduğu için ışıkFotoğraf at. Ampul kaç watt?
Sen bu yaşa nasıl geldin?Foto atamam 52 ama 10 watta dusurecem
Tamam her neyse teşekkürler cevapların için birkaç gün sonra foto atarım o zaman görürsünSen bu yaşa nasıl geldin?
Tamam teşekkürler şimdi oldu5cm mesafeden hicbirsey olmaz.
42watt 20cm mesafeden olur.
28watt 15cm mesafeden olur.
Daha aşağı bir mesafe olmaz.
22-24cm mesafeden uygundur.Şuan 52 watt ne kadar mesafeden konumlandiryim
Şimdilik böyle su derecesi 26 o civarlar degisyor akvaryum genisleyeck böyle kalmayacak şuan sadece böyle bu ışık iyimi bu derece açısından22-24cm mesafeden uygundur.
Lambanın çanağı, kuru alanın tasarımı, bulduğunuz şehir bunların hepsi mesafeyi etkiler.
Fotoğraf atmanız daha iyi olur.
Çanak olmadığı için tüm ısı etrafa yayılır.Şimdilik böyle su derecesi 26 o civarlar degisyor akvaryum genisleyeck böyle kalmayacak şuan sadece böyle bu ışık iyimi bu derece açısından
Sana özel yerden ulasabilirmiyim yoksa çok uzunÇanak olmadığı için tüm ısı etrafa yayılır.
Çanak olmadığı için 52watt uygun.
Metal masa lambası ile 28watt halojen ampul de olur.
Yuva yeni yuva yapana kadar biraz idare eder ama büyük yuvaya geçmeniz acil.
Bu konuda planınız nedir?
Uygun fiyatlı yuva kurma hakkında yardım edebilirim.
[email protected]Sana özel yerden ulasabilirmiyim yoksa çok uzun
Gonderim