Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Floresanım yandı

denoktacan

Bronz 5 Üye
Eve geldiğimda ışık yanmıyordu azcık prizi kurcaladım çat pat sesler geldi gitti güzelim floresan :'(
Yeni floresan alana kadar ne yapmalıyım ışıksız kaldı hayvancık :(
İnternetten kapıda ödeme yapan petshop var mı acaba? Kredi kartı kullanmıyorumda :smile:

Cvp: Floresanım yandı

petburada.com kapıda ödeme yapıyor. O siteye bakabilirsin.

Siz floresanı ne için kullanıyordunuz?

Işıklandırma için ise zaten çok önemsiz. Uvb için ise bir kaç gün sorun olmaz.

Geçici olarak hem ısı hem ışık için kullanıyodum kuru alana biraz yakın olduğu için hafif ısıda veriyodu hayvan kuru alana çıkıp tamda floresanın altında duruyodu ne güzel az önce baktım kuru alana hiç çıkmıyor ve karanlıktan olsa gerek suyun içinde gözleri kapalı uyuyor :smile: odanın ışığını açınca uyandı :dontgetit:

florasanın verdiği ısı bir ampul kadar olmaz. hayvan karanlıkta kalmasın dersen. kendinden fişli led gece lambalarından takabilirsin. veya bunların ufak ampullüsü de var. loş bir ışık verir ama olmamasından iyidir.

Gece lambası olarak işe yarar ama ısıtma için uygun bir ampul daha iyi olur.

Galiba yeni lambasını sevdi :33:

mailto:/30njdl2.jpg

mailto:/2w565hj.jpg

Bilgisayar kamerasından çektim çok net değil ama olsun :t65y:

Maşallah, ne güzel güneşleniyor. Keyif yerinde :)

Geri