Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Gagasına nolmuş

Cimcime

Bronz 1 Üye
Selamlar kuşumuzun gagasında böyle çizik-soyulma tarzı bişey var napmalıyım gagalarının soyulması bazı dönemler normal diye okudum ama

Ekli dosyalar

• IMG_9100.png
    IMG_9100.png
    3 MB · Görüntüleme: 9
Gagataşı var mı eğer yüzeysel kabuk ise sürtüp çıkarır.

Eğer derin çatlak ise kalsiyum takviyesi lazım. Mürekkep balığı kemiği alın yesin.

Taşı var cem bey mürekkep balığı kemiği de var takviye vitamin arıyprum suyuna karıştırılanlardan öneriniz var mı marka olarak

Maalesef ben kuş bakma işini bırakalı 30 seneden fazla oldu, şu an ne var ne yok bilmiyorum.

Selamlar kuşumuzun gagasında böyle çizik-soyulma tarzı bişey var napmalıyım gagalarının soyulması bazı dönemler normal diye okudum ama
Aynısı benim kuşum da da var uzu süredir şuan 10 yasında önemli bir şey değil sanırım

Bu pullanma gibi gözüküyor. Gaga yanı tüyleri aralayın oralarda birşey yoksa ayakları temizse mantar değildir.

Şimdi kuş forumlarına baktım. Kuşlarda da insanlardaki yağlı cilt kuru cilt benzeri bir durum varmış. Bu tip oluşumların yumuşayıp çıkması için vazelin sürülmesini önermişler.

Geri