Berat Ölüçü
Bronz 1 Üye
Supranom iyise alıcağım 100 ml den 2 tane falan
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!internette dajana gammarus sticks var.Biraz fazla soru sordum sanırım kusura bakmayın
Supranom sizce iyimi?internette dajana gammarus sticks var.
evet ben kullanmistimSupranom sizce iyimi?
Ozaman alıyorum 2 paketevet ben kullanmistim
ben yumurta aki yerine supranom kullaniyordum onceden 1 kutu vardi elimde bitirdim daha almadim.Supranom sizce iyimi?
Sizce ben supranom gammarus alayım mıben yumurta aki yerine supranom kullaniyordum onceden 1 kutu vardi elimde bitirdim daha almadim.
Protein tozu olanmı?ben yumurta aki yerine supranom kullaniyordum onceden 1 kutu vardi elimde bitirdim daha almadim.
Bakın şimdi ben kaplumbağama iyi bir miktarda gammarus alacağım cem bey dediki dajana al dajana çok fazla sitede yok gözüme supranom diye bir marka ilişti.ben yumurta aki yerine supranom kullaniyordum onceden 1 kutu vardi elimde bitirdim daha almadim.
alabiliyorsaniz dajana gammarus alinBakın şimdi ben kaplumbağama iyi bir miktarda gammarus alacağım cem bey dediki dajana al dajana çok fazla sitede yok gözüme supranom diye bir marka ilişti.
1. Supranom GAMMARUS satan marka iyimi?
2.Dajanadan başka iyi bir gammarus markası varmı
3. Dajana var evet farkındayım ama farklı sebeblerden dolayı sadece mecbur kalırsam alacağım
Sizdeyim buyrun.
(Cem bey özelden mesaj atma olayı nasıl işliyor bu sayfada veya varmı)
evet alin onu.Bide şu dediğiniz vitamini alıyorum
Neyse ikisini de aldım dajana bide vitamin herşey için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz kendinize iyi bakın tekrar konuşuruz iyi akşamlarevet alin onu.
benim zamaninda kullandigim supranomu ekte birakiyorum ama tercihiniz dajana gammarus olmali bana gore.
ben tesekkur ederim iyi aksamlar.Neyse ikisini de aldım dajana bide vitamin herşey için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz kendinize iyi bakın tekrar konuşuruz yakşamlar
Abi bide istersen varsa Instagramın varsa alırımben tesekkur ederim iyi aksamlar.
cok aktifim zaten forumda en hizli benden cevap alirsin kardesim.Abi bide istersen varsa Instagramın varsa alırım
yok sikinti yok dostum.Yada boş ver daha fazla rahatsız etmiyim