Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Gaz Çıkardı

Ağustos

Bordo Bereli
Ağustos kuru alandaydı bende izliyordum bi 30 40 saniye kadar gaz çıkardı aşırı derecede şaşırdım :) sizin başınıza geldimi hiç ben yıllardır ilk defa yaşadım

Cvp: Gaz Çıkardı

Ağustos' Alıntı:
Ağustos kuru alandaydı bende izliyordum bi 30 40 saniye kadar gaz çıkardı aşırı derecede şaşırdım :) sizin başınıza geldimi hiç ben yıllardır ilk defa yaşadım

Suda olsa daha iyi olurdu hava motoru gibi gezerdi :D ya kuru alanda hayvanın gaz çılardığını nereden anladın ses çıktımı fırrrrttttt diye? :O

Bir kaç kere bende Hayri de yaşadım.İlk önce korktum sonra ses Hayri den çıkıyormuş güldüm.Yem gaz yaptı galiba.:D:haha:

Ben iki senedir böyle bir olaya denk gelmedim. Bir kere daha forumda bu soru ile karşılaşılmış ama anormallik olmadığı düşünülüp geçilmiş.
mailto:/forum/Konu-kaplumbagalar-gaz-cikarir-mi.html

Doğu Kardeşim bildiğin ince ince pııııırt diye ses çıktı inanamazsın

Birde kafasını içeri çekti sonra maşallah çıkardı ne gaz varsa :)

hayvanlar yemi öyle bir yutuyor ki yanında havada mideye gidiyor. bazı arkadaşlar hayvanlarının hava kabarcıklarını da yediğini söylemişti. bu da gaz çıkarmaya etken.

Geri