Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Genta reçeteli mi satılır?

t4t4n34r0

Yeni Üye
Merhabalar su kaplumbağam için genta almam lazım ancak reçeteli mi satılıyor bilmiyorum. Şu anda öğrenebilirsem yarın aile hekimine yazdırmaya çalışacağım çünkü. Şimdiden teşekkür ederim

Hayvanın sıkıntısı nedir? Doz kullanımı hayvanın büyüklüğünden hastalığın ne kadar ilerlediğine kadar değişir. Mümkünse açıklayın biz yardımcı olalım.

Genta ampuller kırmızı reçeteli satılıyor. Biz göz damlası alıyoruz o reçete istemiyor. Ama damlayı yazdırabilirsiniz. Biraz daha ucuza gelir.

Genta ampuller kırmızı reçeteli satılıyor. Biz göz damlası alıyoruz o reçete istemiyor. Ama damlayı yazdırabilirsiniz. Biraz daha ucuza gelir.
çok teşekkür ederim ancak bugun eczaneye gittigimde bana piyasada olmadığını söylediler?? Su anlik cok sukur acil bir durum yok gözlemliyorum kaplumbağamı hatta kedimin veterinerine gentavet yazdirmaya calisacagim ama olur da onu da bulamazsak alabileceğim bir muadil var midir?

Hayvanın sıkıntısı nedir? Doz kullanımı hayvanın büyüklüğünden hastalığın ne kadar ilerlediğine kadar değişir. Mümkünse açıklayın biz yardımcı olalım.
çok teşekkür ederim henüz acil bir durum yok fotograf atamiyorum yanında degilim kaplumbagamin su an ama dün arka ayaklarinin kabuğuna yakın kısmında pembelikler görünce telaslandim. Yasam alanini hemen temizledim suyunun sıcaklığını arttırıp vitamin verince bugun keyfi yerindeydi ama yine de gozlemliyorum ancak aşağıda da dediğim gibi nolur nolmaz diye alayım dediğim genta goz damlası piyasada yok dendi veterinere yazdırmaya çalışacağım

Gentagut yoksa genta alın. Genta biraz daha pahalıdır. Her ikisi de 0.3 gentamisin içeriyor. Birkaç eczane dolanın birinde vardır.

Göz damlasını alacaksınız.

Geri