arkadaşlar, malumunuz bir süredir yönetim olarak dikkatimizi çeken, konular içinde yazmış olduğunuz hal hatır sorma, bunlara cevap verme gibi gereksiz yorumlar sebebiyle konular dağılmakla birlikte yardıma ihtiyaç duyan ve acil cevap bekleyen arkadaşlara da;
- bu yorumlara bakmak;
-imla hatalarını düzeltmek;
-yanlış konulara yazılan yorumları ilgili konulara taşımak;
suretiyle vakit kaybettiğimiz için zamanında ve hızlı şekilde cevap veremiyor ve yetişemiyoruz. yazılan cevaplara karşılık olarak kafanıza takılan bir soru yoksa cevap yazmak yerine "teşekkür" butonuna basarak gereksiz yorum karmaşasının önüne geçilebilirsiniz. biz de kısa sürede soru soran arkadaşlara cevap verebiliriz. bu konularda biraz daha hassasiyetle davranmanızı rica ederiz.
Yönetim
- bu yorumlara bakmak;
-imla hatalarını düzeltmek;
-yanlış konulara yazılan yorumları ilgili konulara taşımak;
suretiyle vakit kaybettiğimiz için zamanında ve hızlı şekilde cevap veremiyor ve yetişemiyoruz. yazılan cevaplara karşılık olarak kafanıza takılan bir soru yoksa cevap yazmak yerine "teşekkür" butonuna basarak gereksiz yorum karmaşasının önüne geçilebilirsiniz. biz de kısa sürede soru soran arkadaşlara cevap verebiliriz. bu konularda biraz daha hassasiyetle davranmanızı rica ederiz.
Yönetim