Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Geri dönüyorum !

Dizginci

Bronz 5 Üye
[attachment=2342][attachment=2341][attachment=2340]

Yıl 2014 bu foruma arkamı vererek baya sağlam bi akvaryum kurmuştum. Birgün tospalar akvaryumdan kaçınca babam bundan ürkmüş olcak gerek ki onları evde istemedi ne dediysem i ikna edemedim bende onları  ,Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü nilüferli göle saldım.(Orda başka tospalarda var.) Geçenlerde tospalarımı bu soğuk kış gününde gördüm ve üzüldüm açıkçası onları gizli bir operasyonlar geri kaçırıcam. Çoğu bildiğimi unuttum en baştan başlamak gerek bana ne gibi tavsiyeler verirsiniz. Teşekkürler.

Not: Tospaların resimleri ektedir.mailto:/forum/konu-behlul-ile-bihter-yeni-fotograflar.html

Ekli dosyalar

• 2955rb9.jpg
    2955rb9.jpg
    878.3 KB · Görüntüleme: 309
  • 140vw5d.jpg
    140vw5d.jpg
    1,006.1 KB · Görüntüleme: 293
  • 260cz88.jpg
    260cz88.jpg
    983.7 KB · Görüntüleme: 327
Bu konuyu okumakla başla soracağını yine sorarsın.
mailto:/forum/konu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu-10252.html

Ama hayvanlar oraya adapte olmuş ise hiç dokunma kalsınlar. Geniş ortamdan 4 cama düşmesinler alır gelirsin yine baban istemez geri götür olmaz.

Direk ömürlük düzeyde akvaryum ve ekipman alacaksın. Bu da bu zamanda çok maliyet gerektiriyor euro dolar yüksek. sırf bu sebep bile baban tarafından olumsuz karşılanabilir.

Geri