Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Görüşleriniz ve Fikirleriniz...

jadeite

Bordo Bereli
Arkadaşlar merhaba, bu konu başlığı altında sitemizle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Sitemizle ilgili eksiklerimiz nelerdir? Ya da sitede ne olsa daha iyi olur? Fikirleriniz ya da önerileriniz var mı? Aynı şekilde siteyle ilgili bir şikayetiniz de varsa bu başlık altında açıkca yazınız lütfen. Sitemizin tek amacı siz hayvan sever arkadaşlarımıza daha fazla yardımcı olabilmek ve bir nebze olsun sorunlarına çare bulabilmektir. Sitemizle ilgili şikayetleriniz ya da şu da olsa daha iyi olur dediğiniz önerileriniz var mı? Bu konuyu açmamdaki temel amaç, eksiklerimizi görüp siteyi siz hayvan sever arkadaşlarımıza daha verimli hale getirmektir. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
Saygılar...

Cvp: Görüşleriniz ve Fikirleriniz...

Sitemizin teması ve logosu değişmeli bence çok daha müthiş bir site olabilir bence hiç bi eksiği yok botlar dışında hani ingilizce yazılar yazıyorlar ben siteden çok mutluyum çok hoş bir ortamı var ^^

Evet tema ve logo sıkıcı gelmeye başladı :D Onun haricinde bazı arkadaşlar kavga çıkartmaya çok eğimli,kavga çıktı çıkacak durumu oluyor bazen :) Başka şikayetim yok :D

Kavga çıkartmak ve huzursuzluk yaratmak isteyen arkadaşlar yüzünden sitemiz yıprandı zaten. Onlar içinde gerekenin en kısa zamanda yapılacağını ümit ediyorum. Gerekende yapılacaktır zaten şüpheniz olmasın!!!!

İnşallah bunu bekliyorum :133:

Sitede gereksiz yakınlaşmalar, açılmış yeni konularda konuyla alakasız sohbet etmek gibi durumlarda site için negatif etkide bulunuyor. Son zamanlarda yaşanan gerginlikleri söylemeye gerek yok zaten. Çoğu zaman bu üyelere tevazu gösteriyoruz uyarmıyoruz ama artık bir çok kişinin suyu ısındı. İyi niyetimiz su istimal ediliyor.

Saygılar.

Size katılıyorum Umut bey. En kısa zamanda gereken zaten yapılacaktır kimsenin kuşkusu olmasın!

Gayet başarılı diğer sitelerden fazlası var eksiği yok.Arkadaş ortamını sevdim bide sıcak kanlı geldiler bana:)Emeği geçenlere teşekkürler...

Sitede Kavgacı kişiliklerin birdaha açılmamak suretiyle banlanmasını öneriyorum çünkü bu kişiler 2 3 kere kavga çıkarıyor konu siliniyor ve başka birşey yapılmıyor ve aynı döngü tekrarlanıyor sitede yakınlaşmalar ve konudan sapma hal hatır sorma gibi şeylerin giderilmesini ve görevli üyelerin daha çok online ve daha çok yardımlaşmasını bekliyorum bunun dışında yöneticilere veya üyelere hakaret küfür gibi olaylar olduğu zaman 2.bir şans verilmemesini düşünüyorum çünkü bunu yapan üyeler tekrar aynı şeyleri yapıyorlar siteyle ilgili bir önerim yok bence kullanımı çok kolay ve görüntüsüde güzel son olarak tekrar söylüyeceğim ama son zamanlarda görevli arkadaşlar siteye girmemeye başladı eğer bir tartışma çıkarsa çok geç haberleri olduğundan kavga çok büyük bir hal alıyor ve geç müdahalede bulunuluyor benim yorumum bu şekilde inşallah gerekenler yapılır ve tekrar huzurlu bir ortamda bulunuruz :)

Alper beyin mesajını silmek zorunda kaldım çünkü biz şahıs adına bişey söylemiyoruz ve genel olarak tartışıyoruz. Herkes fikrini genel olarak söylüyor.

Güzel sözleriniz için teşekkür ederiz Mehmet bey :)

Melih bey son zamanlarda görevli arkadaşlarımız (bende dahil) yoğun bir dönem geçiriyoruz ve siteylede elimizden geldiği kadar alakadar olmaya çalışıyoruz. Sitede son zamanlarda çıkan seviyesiz tartışmalar sitenin kalitesine yakışmıyor bunun bende farkındayım. En kısa zamanda gereken yapılacaktır şüpheniz olmasın! Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Mehmet bey sizede teşekkür ederiz güzel yorumunuz için :)

Arkadaşlar genel olarak tartışıyoruz tekrar söylüyorum şahsi mesajlar yazmayın lütfen. Biz isim verdiysek o zaman söyleyin. Ayrıca kavgacı arkadaşlar konusu hakkında ilk şikayet kimden gelmiş onada bir bakın. Siz nasıl isim vermiyorsanız hiç kimse burada şahıs adına konuşmuyor. Lütfen biraz daha dikkatli olalım ve konuyu başka yönlere çekmeyelim.

Tamam yakınlaşmada kastınız bensem(üzerime alınarak söylüyorum) kimseye yakınlaşmadım :D yorumumu silersiniz olsun içimde kalmasın :)

Bu yorum sizin şahsınız adına söylenmemiş.'Melissa hanım' diye başlansaydı söze silerdim elbet :)

Evet biliyorum üstüme alındım yine de :D Şaka maka karışık adım magazine karıştı :D Bu yüzden üstüme alınıyorum :) Adıma söylenmemişse bile,en azından duyuru falan yapmış gibi oldum :D
yorumu silersiniz derken yorumumu diyecektim bu arada :D

Yani inanın ne konuda olduğunu bile anlamadım ve neyi kastettiğinizi bile bilmiyorum :) Onun için bu kadar çok alınganlık yapmayın.

Evet size duyurmuyorum bu konuda pek bilginiz yok zaten bunu biliyorum :) ama anlayan anladı hesabı yazıyorum işte :D

Bir yorum daha yapmak istiyorum site ciddiyetini fazlasıyla yitirdi son açılan konulara girerseniz sizde görebilirsiniz yani anlatmak istediğim mesela hangi yemi alayım diye bir konu açılıyor sonra konuyu açan bir yemde karar kılıyor ondansonra gelen mesajlar kaplumbağada çok şanslı çok sevecek keşki ben senin kaplumbağan olsaydım vs vs gibi konudan sapma yaşanıyor buda forumu msn ye çeviriyor ve gereksiz görüntü kirliliği oluyor son zamanlarda çok gereksiz konular açılıyor buda kendi görüşüm :)

Sanki iş toplantısı yapılıyor. Ben de forum sahibiyim.. Benim forumumda da fazlasıyla oluyor. Bırakında olsun yani.

Konu sohbet havasına girince sohbet kategorisine taşınıyor ya da gereksiz görüldüğü zaman kilitleniyor:)
Zaten son zamanlarda çokta konu açılmıyor farkındaysanız. En çokta bunun sebepleri üzerinde konuşulsun istiyorum ben.

Geri