Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Görüşleriniz ve Fikirleriniz...

"Bey" lafı çok garibime geliyor. Yani ben 15 yaşındayım. Çok fazla resmi bir forum.

Her forumum bir duraksama dönemi vardır :D
Kaplumbağa sınırlı bir kategori. Buna dikkat etmek lazım. Yani konular bir yere kadar.

Cvp: Görüşleriniz ve Fikirleriniz...

Evet haklısınız,eskisi gibi konu açılmıyor artık,terk edenler oldu sanırım yada artık ihtiyaç mı duyulmuyor bilmiyorum ben ilk üye olduğumda 10 tane yeni konu olurdu hatırlarsınız,nedeni ne olabilir?

Forumdaki gereksiz ve seviyesiz tartışmalardan dolayı olabilir. Ayrıca, sitede hosting sorunları da varmış. Siteye son zamanlarda girmekte zorluk çekiyor musunuz?

Evet çekiyorum,eror veriyor sürekli :S Hele telefondan neredeyse hiç giremiyorum..

Alperbey tartışma çıkarıyorsunuz bu konu kendi fikirlerimizi belirtmek bende kendi fikrimi belirtiyorum olur veya olmaz ona birşey diyemem sohbet kategorisine taşındığını bilmiyordum öyleyde çok iyi olur evet son zamanlarda hiç konu açılmıyor üyeler ve moderatörlerdede azalma oldu.

Bu arada sitede bey ya da hanım gibi hitaplar kullanılmalı. Belirli bir samimiyete ulaştıktan sonra ancak bu hitaplar kaldırılabilir. Onun haricinde kullanılmaması doğru değildir bence. Samimiyet iyidir ama fazlası laubalilik boyutuna geçer. Her zaman belli bir mesafenin korunması gereklidir.
Yani bu durum her forumda var bizim siteye özel bir durum değil. Herşey olması gerektiği gibi:)

Geri