Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Göz hastalıkları

Tospiksu

Yeni Üye
Merhaba ben 2 hafta önce şu kaplumbağası aldım 2 tane aldıklarımda uyuyorlar di ama şimdi ise gözlerini acamiyor yapışık gibi eczaneden damla aldım gentagut diye Kullanıyorum ama iyileşme yok napmam lazım çok üzülüyorum 2 haftadır aynı kuru alanda baksam su kaplumbağası ama sıkıntı olur mu ?
IMG_20250111_112641.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20250111_112721.jpg
    IMG_20250111_112721.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 2
Foruma hoşgeldiniz.

Evet hayvanlarda göz enfeksiyonu var.

Elinizi sabunlayıp parmağınızın yanı ile fazla bastırmadan göz kapağını aralamaya çalışın. Hafifte olsa aralanırsa sabah akşam ikişer damla damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin.

Akvaryum su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Arada suya indiriyorsunuz değil mi? Susuz kalmasınlar.

Foruma hoşgeldiniz.

Evet hayvanlarda göz enfeksiyonu var.

Elinizi sabunlayıp parmağınızın yanı ile fazla bastırmadan göz kapağını aralamaya çalışın. Hafifte olsa aralanırsa sabah akşam ikişer damla damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin.

Akvaryum su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Arada suya indiriyorsunuz değil mi? Susuz kalmasınlar.
Evet yapıyorum sürekli ama kuru alana çıkmıyorlar akvaryumda bakıyorum akvaryumum içinde lamba Va fakat rahatsız olurlar diye yakmadim o akvaryumda daha önce balık baktım içini yıkadım arındırdim öyle koydum .

Evet yapıyorum sürekli ama kuru alana çıkmıyorlar akvaryumda bakıyorum akvaryumum içinde lamba Va fakat rahatsız olurlar diye yakmadim o akvaryumda daha önce balık baktım içini yıkadım arındırdim öyle koydum .
Yuvadaki su hacmi kaç litre? Su sıcaklığı kaç derece?
Lamba gücü kaç watt lamba mesafesi nedir?

Yuvanın da fotoğrafını atmanızda fayda var.

Geri