Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Virulence' Alıntı:Ya ben anlıyamıyorum.. Ölüm fanusunda yıllarca su kaplumbağası besleyen arkadaşlarım var. Onlar nasıl besliyor? off çıldırıcam.
Virulence' Alıntı:Ya ben anlıyamıyorum.. Ölüm fanusunda yıllarca su kaplumbağası besleyen arkadaşlarım var. Onlar nasıl besliyor? off çıldırıcam.
Virulence' Alıntı:Ya ben anlıyamıyorum.. Ölüm fanusunda yıllarca su kaplumbağası besleyen arkadaşlarım var. Onlar nasıl besliyor? off çıldırıcam.
Virulence' Alıntı:Çok teşekkür ederim. teramycin alıcam bugün.. Sabah akşam dediğiniz gibi sürücem. Isıtıcım yok ama sürekli suyunu kontrol edip sabit tutmaya çalışıyorm suya ılık su falan ekliyorum, değiştiriyorum..
Çoğu insan kaplumbağalarda teramycin'nin bir işe yaramadığını söylüyor ya ? Ve merhem yerine monodoks kullansam? daha iyi olmaz mı? monodoks'la tedavi daha iyiymiş diye duydum ama ?
Virulence' Alıntı:Akciğer enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum o yüzden... Ve kapluşumda bu belirtiler var
-Çift gözün kapanması.
-İştahsızlık.
-Gözlerde çapak veya da şişme.
-Kuru alanda normalden çok daha fazla vakit geçirmek.
-Durgunluk.
Virulence' Alıntı:Şimdi çok iyi bilen ve yıllardır kaplumbağa besleyen birine sordum... Enfeksiyon falan değil, kış uykusunda sadece ve daha yerine alışmamış dedi. Gözünde çıkan beyaz şeyde gözle ilgili iltihaplanma,problem olabilir dedi ama daha çok küçük ilaç kullanmanı pek önermiyorum. 1-2 gün bekle yayılırsa o beyaz şey merhem,damla vb. gibi ilaçlar kullanırsın dedi..