Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Gözden Akan Su

Cem bugün kuru alanda yöne gözlerden yaş geliyordu,, herhalde tam geçmedi gözdeki sorun, bir de şunu farkettim, kolların aralarında beyaz yerlerde hafif kizarikliklar vardı normal midir?Kan dolaşımı sebebiyle olabilir gibi okumuştum ama , çok agresif geçenlerde yumurltadi ondan herhalde elimi parçaladı tırnaklarıyla tutamadım ki foto çekeyim

1 hafta boyunca gentaguttan ağzına da sabah akşam üçer damla damlat yada stick yeme damlatıp ver.

Koltuk altı derinin en ince olduğu bölge. Işık vurduğunda et doku gözükür. Bu olabilir ama ihtimalleri de değerlendirelim. Gentagutu kullan bir hafta sonra bakalım.

Akvaryum civarında polen atacak bitki vs. yok değil mi?

Yada kimyasal bir durum parfüm, temizlik malzemesi sıkma gibi.

Hayır kimyasal kullanmıyorum, bitki de yok evde, bakiym dedim elimi parçaladı alirken , gece kuru alanda uyumak istiyor kapatmıyorum ışığı, bir de bu yumurtlama zamanı calcil yem mi kullanmak gerekiyordu?Çıkan yumurtaların aldığı kalsiyum yeterli olmuyor mu

Calcil en sert yem. Elinde varsa dene ama alma. Yemezse ziyan olur. Devit damla alıp 2 günde bir 1 damla damlat. Marul ver

Geri