Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

gözü sureklı kapalı ve gri bir tabaka var

ayseaays

Yeni Üye
merhabalar ben kaplumbagamı daha yenı aldım ve eve gelince fark ettim ki gözlerini asla acmıyor cevremdekıler kıs uykusuna yattıgı icin diyor fakat emin olamadım bilen biri varsa eger yardım edebilir mi lütfen

Ekli dosyalar

• IMG_0301.jpeg
    IMG_0301.jpeg
    997.1 KB · Görüntüleme: 11
Foruma hoşgeldiniz.

Hayvan göz enfeksiyonu olmuş. Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin.

Sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına 1 damla damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün.

Akvaryuma geçmeniz gerekiyor. Minimum 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. Ona uygun güçte su ısıtıcı ve filtre alacaksınız.

Isıtma lambasını hemen alın. Bu konuda bilgi verdim.

Geri