Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

gülmekten yarıldığım an ...xD

castiel

Gümüş 1 Üye
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
212
izleyin sizde gülün :D gülme sesimden rahatsız olan kısarak izlesin hehhe :D

eveet tam ders çalışmak için masama oturuyodum bi oturmadan önce gzlice bakayım dedim çünkü kurulanıyosa beni görünce aşağı iniyolar yemek istiyolar bende vermiceğim için daha rahatlarını bozmak istemediğimden gizlice bakcaktım sora fiziğin video daki bu halini görünce aldım elime kamera çektim buyrun ....inşallah hayat bizi de kapluşlarımızı da hep böle güldürür :D sanırım orda yemek arıyodu çünkü minik yesin diye atmıştım deliğe oraya bitek minik sığıyor tabi sen gelde bunu şişko fiziğe anlat!


http://s762.photobucket.com/albums/xx263/nurdanklyc/?action=view&current=glmektenyarldman.flv
 
Hiç pes etmiyor amma azim varmis bunlarda :D Bu arada suyun seviyesini arttirda rahatca yüzsünler annesi
 
hahaha :D dimi ? hatta bende bukadar azim olsa keşke oğlumu örnek almalıyım :D ablası ben aslında artırıyorumda şey şuan tedavideler monodoks var suda benimkiler akciğerenfeksiyonunu atlattı bugün hatta son doz yarın suyu değiştirirken bol koycam suyu teşekkürederiz :D
 
Çok tatlı yaramaz... :) Benim yaramazlar da her taşın altına bakıyorlar yiyecek birşeyler varmı diye. Onların isteğine göre yem versek çatlayıp ölürler herhalde :)
 
Ay yazık nasılda acıkmıs :):) çok tatlı bir arayış içinde :D
 
o her an her saniye aç :D tok olduğunu hiç görmek nasip olmadı ablaları abileri :D teşekkürederiz :D oraya nasıl sığcağını düşünmüş oda ayrı bi konu haha :D şimdi yeni bi tartışma konusu:kapluşlar akıllı mı?hafızaları güçlü mü? :)
 
videoyu beğendiğin için çook teşekkürederim ya oku oku bitiremedim ;')) bilmiom ama 7 cm galiba
 
Geri
Üst