Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Güncel Aydınlatma Aksesuarları

lejon88m

Yeni Üye
İnternet sitesinden kuru alan için hem bir ısıtıcı&ışık lambası hem de bir U.V.B. lamba arıyorum hem de bunlara bağlayabileceğim bir aparat. bunları bulabileceğim en ucuz olan internet sitelerinden direk linkleri verebilirseniz sevinirim.

Cvp: Güncel Aydınlatma Aksesuarları

Isıtma lambası;
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13327

UVB lamba; Bu ampulü takılan bölümün hemen üzerindeki kalın beyaz kısmından dolayı yerine oturtamadım. Ek duy aradım ama bulamadım. Başka yönteme gideceğim. Alternatif olmadığı için bu ürünü yazdım.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13212

Mandallı lamba örnekleri. Max güç için firmaya sorunki ilk verdiğim lamba 60w güçtedir. Lamba max 40w içinse uygun olmaz. Ben bu lambayı kullanmıyorum. Linki yok ama bauhausta olan lambayı kullanıyorum.
mailto:/ARMATUR-VITO-VT106IRIS-106-MANDALLI-SPOT-E27-SIYAH-5301060,PR-108245.html
mailto:/ARMATUR-VITO-VT067IRIS-67-MANDALLI-SPRALLI-SPOT-E27-BEYAZ-5300830,PR-108431.html

AEK' Alıntı:
Isıtma lambası;
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13327

UVB lamba; Bu ampulü takılan bölümün hemen üzerindeki kalın beyaz kısmından dolayı yerine oturtamadım. Ek duy aradım ama bulamadım. Başka yönteme gideceğim. Alternatif olmadığı için bu ürünü yazdım.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13212

Mandallı lamba örnekleri. Max güç için firmaya sorunki ilk verdiğim lamba 60w güçtedir. Lamba max 40w içinse uygun olmaz. Ben bu lambayı kullanmıyorum. Linki yok ama bauhausta olan lambayı kullanıyorum.
mailto:/ARMATUR-VITO-VT106IRIS-106-MANDALLI-SPOT-E27-SIYAH-5301060,PR-108245.html
mailto:/ARMATUR-VITO-VT067IRIS-67-MANDALLI-SPRALLI-SPOT-E27-BEYAZ-5300830,PR-108431.html

Abi şu videoda sorununun çözümü var.
http://www.youtube.com/watch?v=oS7dN7fALg8

Teşekkürler Sefa. Çözüm sonunda bu yola kalacak gibi.

emre bir de ben bakayım. bulabilirsem alıp göndereyim. işin görülsün. izmirde bulamayabilirim ama ankaraya döndüğümde araştırayım.

Bauhausta yanında fiş girişliler vardı. Onlarda oturmadı. Bir kaç elektrikçiyede baktım gene yok. Hafta sonu gelsin Kadıköye inip biraz araştıracağım.

osman seni unuttum uvb florasan lamba mı düşünüyorsun. onun için balast lazım yalnız alırken uyumlu olanını almaya dikkat et. t5 ve t8 diye ayrılırlar ve ona göre wattları ayrıca onun için akvaryum kapağı lazımdır. ampulü takmak içinde altında takılacağı tırnak.

Gerçekten teşekkürler Cem. Varsa kesin bulurum.

bendeki de fiş girişli diğerine de bakayım. belki bulurum.

yok her ikisini de ampul olarak almayı planlıyorum

uvb ampul olarak tek yok. uva+uvb şeklinde karma olarak satılır. bu ısı vermediği için yanına normal ısıtıcı lamba gerekiyor. bunda da 60 wattı geçme, yeterlidir.

Geri