Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Gündüz Uyuması Normal mi?

Google

Bronz 5 Üye
Arkadaşlar kaplumbağalarımdan biri gündüz en az 2 saat kadar kuru alanda uyuyor sabah akşam bir tane yem veriyorum ve dün marul verdim yedi, henüz onları alalı 2 gün oldu ve kaplumbağalarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Akvaryumu da bir hafta içerisinde alacağım (akvaryumun daha yararlı olduğunu burada öğrendim) sizce hasta olmuş olabilir mi? Yemesinde bir sorun yok gibi 2 gündür verdiklerimi yedi. Çok endişelenmiş bulunmaktayım lütfen yardımcı olun. :ff:

Karada fazla durmasından başka dikatinizi çeken herhangi birşey varmı. Hangi kapluşunuz yandex mi google mı? : )

Günduz uyuması bir sorun teşkil etmez :$: baska bir hastalık belirtisi varmı :ff:

Cvp: Gündüz Uyuması Normal mi?

Yandex :) Yok hayır uyuması dışında bir şey yok sanırım, bilmediğim için varsa da fark etmedim mi diye telaş etmiyor değilim.

Forumda hastalıklarla ilgili birçok başlık sabit konu vr bir göz gezdirebilirsin bilgilenmiş olursun ve erken farkedebilirsin

Tamam öyleyse hastalıklara bir bakayım. Teşekkür ederim cevapladığınız için. :)

donanımın nedir. kuru alan ve su için ısıtıcın var mı ? hayvanların kabuk boyu nedir. kullandığın vitamin ve yemler neler ?onları yaz ona göre cevaplayayım.

yem hadisesi günlük kafa hacmi kadar olmalı. yeşillik yiyorlarsa büyükler sanırım yavrular protein ağırlıklı beslenirler. yeşilliği yemlerden eksiltmeye gitmeden öğle saatleri körpe yapraklardan verebilirsin. marul kıvırcık vb.

Geri