Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Günes manyagi

MissSevda

SKF Delisi
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
887
Tam 10 saattir bu sekilde '-.- ara sira kafa kayboluyor tamamen kabuguna çekiyor, sonra yarisini çikarip gözlerini kapatiyor ardindan yine bu sekilde. UVB aldiktan sonra oldu güneslenme manyagi çikti basima bir kaplumbaga 10 saat güneslenirmi ya :D Öglen yine bir ara suya girmisti ama 8de geldim geldigimden beri hiç kipirdamadi.

mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto323.jpg
 
özgür veya ex leylamı diyordunuz çok sağlıklı ve sevimli gözüküyor maşallah :)
Keyfine düşkün sanırım.
 
RE: Günes manyagi

Cok cok keyif olsunda nasil olursa olsun :D Genelde kuru alandayken isigi kapatmam yazik oluyor, mamasini verdim aldi suya indi birkac tane daha verdim oyalansin diye isigi o arada kapattim. Yedi bitirdi kuru alana cikti ama isik yok :D oraya bakti buraya bakti birseyler ariyor ama ne herhalde imdat gunesi kacirdilar diye panikledi :D cok seviyorum ya
 
Benimde kaplumbağam uvb'yle güneşleniyor.Ama beni görünce hemehn suya heralde kendini orada güvende hissediyor.Bazen odaya girmeden bakıyorum.Güneşleniyorsa iceri girmiyorum :)
 
Birde senin kaplumbağanın kabuğu benimkine göre değişik.Farklı cinsmi?
 
RE: Günes manyagi

Ayni familyadanlar benimkisi sari karinli. Benimki keyfini bozarda suya atlarmi hic olmaz valla ilk odaya giren kim diye bakiyor bensem hic keyfini bozmadan devam kabugunda marul vardi onu bile almama izin veriyor. Bazen uyuyacagimda ben itiyor suya o tutunuyor kuru alanda poposuyla beni itmeye calisiyor :D ben zaten supheliyim trachemys olduguna dair.
 
Geri
Üst