Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hala uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkdaşlar üç gündür uyuyan kaplumbağam ısıtıcı olmadığı için uyuduğunu söylediler ısıtıcı aldım uyandı ısıtıcının üstüne çıktı orda uyuya kaldı.:p

RE: Hala uyuyo

Isıtıcı almanız iyi olmus.Yem yiyor mu kaplumbaganız?

Isıtıcınızı kaç dereceye ayarladınız?

Diğeri baya yedi diyeri daha uyuyo gerçi uyanmaya başladi ama yemedi daha.

Eğer hasta değillerse ya da hastalıkları ileri evreye geçmemişse kısa zamanda normale döner kapluşlarınız :) Akvaryumdaki su seviyesi azsa biraz artırabilirsiniz.

Ayrıca ''Hala uyuyor'' şeklinde düzeltirseniz başlığınızı sevinirim. Türkçe'mize özen gösterelim.

Su seviyem 4-5 cm ama akvaryımda filtreye yar olmadığı için 3-4 günde bir deyiştiriyorum alalı daha 5 gün felan oldu 2 kere değiştirdim sularını .

4 - 5 cm su kaplumbağaların yüzmesi için yeterli değilidir.Su yüksekliğini arttırmalısınız.

Başlığınızı hala düzelmemişsiniz Lütfen başlığı düzenleyiniz.

Evet 4-5 cm su çok az kaplumbağa orda yüzemez.Su seviyesi yükseltilmelidir.

Başlığı deyiştiririm ama suyu artırmam çok zor kutu alan kalmaz ozamanfotoraflardan hep bakıyorum entepede küşük plastı kuru alanı olanlar var akvaryum ağzına kadar dolu oluyo onlar gibi yapmak istiyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum.

Forumu incelerseniz yapımı hakkıında bilgiler var.Ama kısaca anlatabilirim.
Cd kabı veya camcıdan cam kestirerek yapabilirsin.Cd kabını ve ya kestirdiğin camı akvaryum silikonuyla yapıştırırsın.Kaplumbağalar üstüne daha rahat çıkabilisin diye halı kaydırmaz yapıştırabilirsin.

Teşekkür ederim bide fotuma fotoğraf koymak istiyorım nasıl yapa bilirim.

Üye Panaline girip avatarımı değiştir bölümünden yapabilirsiniz.

Off uyuyan kaplumbağam uyandı kafasını soya soktu bedeni dışarda öyle uyuya kaldı fotoraflarını çektim bişey olmaz dimi öyle uyuması.

Hayır kaplumbağalar suda uyurken arada çıkıp nefes alırlar merak etmeyin.

Ben imlama dikkat ediyorum ama siz daha büyük harfin kulanışını öğrenmemişsiniz. :D

antifbyigit' Alıntı:
Off uyuyan kaplumbağam uyandı kafasını soya soktu bedeni dışarda öyle uyuya kaldı fotoraflarını çektim bişey olmaz dimi öyle uyuması.

soya değil suya olacak
bişey değil birşey olacak
dimi değil değil mi? olacak

Çoğu mesajınız hatalı antifbyigit lütfen daha dikkatli olalım.

Lütfen düzenleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri