Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hala uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alcatraz' Alıntı:
antifbyigit' Alıntı:
Off uyuyan kaplumbağam uyandı kafasını soya soktu bedeni dışarda öyle uyuya kaldı fotoraflarını çektim bişey olmaz dimi öyle uyuması.

soya değil suya olacak
bişey değil birşey olacak
dimi değil değilmi olacak

Lütfen düzenleyin.

Değilmi değil, değil mi? olacak.

İnsanları eleştirmek çok kolay :)

İkimizde imla kurallarını bilmiyoruz konumda kavga çıkmasına gerek yok unutalım hepimiz dikkat etmeye çalışalım:D

Bazen gözden kaçan imla hataları olabiliyor ya da klavyede hızlı yazmaktan kaynaklanan. Asıl problem bunlar değil.Kabul edemediğimiz dilimize oturmuş yazım yanlışları, tahammül edemediğimiz ise şimdiki gençliğin kullandığı q,w gibi alfabemizde olmayan harflerle yarısı ingilizceden bozma ne olduğu belirsiz bir dil.

Bende 16 yaşındayım öyle q fln kulanmam ama yazışırken bendeyi bnde eveti ewt olarak yaza biliyorum . :)

antifbyigit' Alıntı:
Bende 16 yaşındayım öyle q falan kulanmam ama yazışırken bendeyi bnde eveti ewt olarak yazabiliyorum . :)

Eğer konu birbirini uyarma konusuna veya ben şunu yazıyorum şunu yapıyorum konusuna dönüşmeye devam ederse kitlenecektir.

İyi benim kabuşlarıma geri dönelim hala uyuyor 4. günü olucak napıcam uyandırıyorum geri uyuyor.

Bence uyandırmayın. Hatta akvaryuma hiç müdahale etmeyin. Bir sakinleşsin kendine gelsin yarın ya da ertesi güne kadar yemek yemezse o zaman tedavi seçeneklerini düşünürsünüz.

antifbyigit' Alıntı:
Ben imlama dikkat ediyorum ama siz daha büyük harfin kulanışını öğrenmemişsiniz. :D

Sen 15 yaşındasın bende 23 yaşındayım. Bence hocalarına söyle de sana Türkçe'yi öğretsinler. Ben öğretmeye başlarsam daha farklı sonuçlarla karşılaşabilirsin.
Efendi olmanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri