RE: Hamsterlar hakkında ki düşünceleriniz ?
MissSevda' Alıntı:
Arkadasimin kardesininde var hamsteri acaip koku var diyordu yeni temizleyince bile. Birde geceleri cok aktif oldugunu soyluyor, okadar rahatsiz oluyormuski nerdeyse hayvani balkondan asagi atacakmis

ben leylanin filtresine sinir oluyorum hamsterin ses yapmasina hic dayanamam. Yine en iyisi ve en sessizi surungen. Birde bu hamsterle uyunurmu. Ben gekko aldigimda oyuncak ayi gibi uyumak istiyom onunla
Reklam yapmak yasak ama zaten kardeş site sayılırız sileceğim sonra linki ; *********buyrun girin bakın öğrenin.
Duyumlarla yanlış bilgiler vermeyin insanlara.
Temizlenince hamsterin kokmasının iki sebebi olabilir ; ya kafesi uzun süre temizlememişlerdir ve koku hamsterin üzerine sinmiştir yada yanlış hatırlamıyorsam erkekler bir koku salgılıyordu o olabilir.Bayağıdırda konuları okumadım o yüzden tam hatırlayamıyorum koku salgılama olayını.Neyse,hamsterler yıkanmaz zaten eğer kokmamasınıda istiyorsanız düzenli ve iyi temizlik yapın.
Hamsterler geceleri aktif hayvanlar,çark koşarlar yada telleri kemirirler vs. Hamster topu alabilirsiniz evde güvenle (kaçmadan) dolaşması için.Unutmadan hamster eve de salınmaz köpek yada kediyle karıştırılmasın.
Ben kendi hamsterimle uyuyordum daha doğrusu o uyuyuyor bende onun uyuyuşunu izliyordum.İkiniz birlikte uyumaya kalkarsanız hayvanı ezersiniz tabii.O yüzden ayıyla falan karıştırmayın hiç.
Sesten rahatsız oluyorsanızda almanızı tavsiye etmiyorum.Çark ses çıkartmasa bile telleri kemirme ihtiyacı duyabilir dişlerini kısaltmakk veya dışarı çıkmak istediğini belirtmek için.
Sürüngenlerinizle yuvarlanıp gidin boşverin siz hamsteri.Mazallah balkondan aşağı falan gitmesin sonra hayvancağız.
Not: keşke hamsterleri gerçekten sevebilecek insanlar alsa

Arkadaşınızın balkondan atacak hale gelmesi bile ne kadar kötü bir yakıştırma.Atmış kadar olmuş zaten bunu düşünmekle.