Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hangi akvaryumu alayım

veneficus

Bronz 3 Üye
kaplumbağam şu anda 24cm en 54cm uzunluk da olan bir akvaryumda kalıyor bu akvaryum daha mı iyi olur sizce

bu kullandığım akvaryum 459002498_1216024049734858_6374396009531624430_n.jpgbuda almak istediğim akvaryum Ekran Aladsfgsdfgıntısı.PNG
.
almak istediğim akvaryum un bilgileri yerden yüksekliği 22 cm dir. Boyu 32 cm eni ise 22 cm dir

hayır hocam ikinci attığınız sağlıklı değil göze hoş geliyor tam tosbağalar için yapılmış gibi ben de aldım ama geçici olarak kullanıyorum yakın zamanda geniş bi akvaryuma geçeceğim sağlıklı olanı dümdüz dikdörtgen akvaryumlar kabuk boyu kaç ölçün onu 10 la çarpın o kadar litre suya ihtiyaç duyar hayvan ömürlük bidaha akvaryum almayayım derseniz 120 60 60 lık bir akvaryum düşünebilirsiniz bise ısıtıcı ısı lambanız kuru alanınız var değil mi şuan kullandığınızda

hayır hocam ikinci attığınız sağlıklı değil göze hoş geliyor tam tosbağalar için yapılmış gibi ben de aldım ama geçici olarak kullanıyorum yakın zamanda geniş bi akvaryuma geçeceğim sağlıklı olanı dümdüz dikdörtgen akvaryumlar kabuk boyu kaç ölçün onu 10 la çarpın o kadar litre suya ihtiyaç duyar hayvan ömürlük bidaha akvaryum almayayım derseniz 120 60 60 lık bir akvaryum düşünebilirsiniz bise ısıtıcı ısı lambanız kuru alanınız var değil mi şuan kullandığınızda
Hocam ısıtıcı var kara alanı olarak taş var odaya çok girip çıktığım için kara alanına çıkmıyor bu yüzden yerini değişticem zaten,taş kaplumbağalar için zararlıymış o yüzden Ali expresden kara alanı ve ısıtıcı lamba sipariş edicem

İkinci akvaryuma paludaryum diyoruz. Bunlar kullanışlı değil ve ömrü birkaç ay kadar o da hayvan yavru ise. Elinizdeki daha uzun ömürlü.

Geri