Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hangi İsim

kermit şarlot

Bronz 5 Üye
Arkadaşlar size yine bir sorum olucak eğer sizin yeni bir kaplumbağanız olsaydı ismini ne koyardınız?

Cvp: Hangi İsim

erkek barny
dişi betty
Hatta yerim olsa alıcam :)

benmkıler osmanla mete :) biri çok uysa biri çok agresif oldugu için :D tabi cinsiyetlerin bilmiyorum daha :D :D

erket:sıtkı
dişi: sıdıka

sonuçta isme bir tepkileri olmadığı için koymana gerek yok ama ben bileyim dersen sen bilirsin. ben kültür mantarları diye seviyorum.

Bence kaplumbağanızın davranışlarına göre, kabuğun şekline göre veya sizdeki yarattığı etkiye göre isim vermeniz daha güzel ve sizin için daha anlamlı olur.Mesela benim bir kaplumbağamın ismi Benekli .Kaplumbağam küçükken kabuğun yapısı olarak siyah izler vardı.o yüzden benekli koymuştum.Şimdi büyüdü izler gitti ama benim için manevi değeri değişmedi.Hala benekli diye severim..Benim kendi yorumum kaplumbağaya insan ismi vermek bana doğru gelmiyor.

cem' Alıntı:
sonuçta isme bir tepkileri olmadığı için koymana gerek yok ama ben bileyim dersen sen bilirsin. ben kültür mantarları diye seviyorum.

Abi sen de bendensin, bazen isim veriyorum ama daha sonra unutuyorum :)

Geri