Seğmen EFE
Bronz 2 Üye
Benim de önerim öncelikle tetra ve sera
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!MissSevda' Alıntı:Icerigi aynı olabilir ama canlı yemler bence daha iyi ayrica hic biryere salmadan uretilip petshopa gidiyor. Bu ic parazit yine birgun olacaktir, bu yuzden veterinerler her sene kontrol icin gitmemizi istiyorlar. Herkesin tercihidir ama ben hazir yem kullanmayi sevmiyorum kullanmayida dusunmuyorum. Bu gune kadar dedigim yemleri kullandim kac kere kontrole gittim birseyi cikmadi yani canli ve dondurulmus yemin bir zararini gormedim. Hem bu tur yemler bana daha iyi geliyor, kuru kuru yemler nasil doyururki kaplumbagalari.
MissSevda' Alıntı:Ayrica biz herseyi kuru yemiyoruz guzelce pisirip oyle yiyoruz. Bu benim dusuncem ama o kuru ve vitaminsiz yemle doydugunu dusunmuyorum.