Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hangisini almalıyım

aytekingoksoy

Platin 4 Üye
arkadaşlar eheim 2006 mı yoksa atman sıf 600 mü

atman

eheim

akvaryum 45 litrelik diğernde malzeme koymlı falan diyor ama biride eheim. Marka çekiyo beni ne yapmalıyım

juenpette daha ucuz atmn

Cvp: hangisini almalıyım

Eheim cok daha iyi sirf marka olarak degil selale filtreler kullanissiz oldugu icin de

peki ipek bitki şartmı onun yerine bendeki kuru alanın ayaklarından birini su yüzeyine paralel koydum yorulunca ona tutunsalar ?

İpek bitki daha iyi almışken onuda al kargo parasıda olmaz ekstra uyurlarken tutunmaları için daha kullanışlı Aytekin

bulamıyorumki filtreyi aldıgım yerle aynı yer. juenpette filtre 65 tl atakanpethopta 55 tl bide kargo ücretrsiz

plastik bitki olmazmı ?

Atakanpetshopta olması lazım ipek bitki.. Plastik sağlıklı değil salınım yapar

yaşarcan yüzen kaplumbağa adası alsam o olurmu ? illaha bitki diyosan bitki var atakanpetshopun sitesindede kedi tasması resmi koymuş :D

Ipek saklanmalari ve saklanarak guvende hissetmeleri icinde onemli
Suanlik alamiyorsaniz idare eder tabi

Yüzeyi kaplamasın hayvanlar rahatsız olur en güzeli ipek bitki ama keyfin bilir Aytekin

İkiside iç filtre ama eheim en kaliteli filtre markası.
Bitki konusunun gerekliğinden ve ipek olması gerektiğinden diğer konuda bahsetmiştim zaten Aytekin. Burada detaya girmiyorum tekrar.

atman yaramaz bizimkiler iyi kir yapar bunun çekimi yetersiz kalır. boyuda çok uzun motor dışarda kalır. bunu al. bizimkilerin pisliğini ancak bu paklar. şelaleyi cama çevirisen su sesi de az olacaktır. ben ilk bunu almıştım ucunu kırıp su akışını önden vermiştim.
http://www.mamaci.net/U1424,244,jeneca-ipf-1253-akvaryum-ic-filtresi.htm

Cem abinin onerdigini bende kullaniyorum ve cidden cok memnunum

Cem abinin onerdigini bende kullaniyorum ve cidden cok memnunum n11.com da iki bolmelisi de var jeneca ic filtre yazarsaniz cikar 2 lira pahali hem bir bolmeye denitrate koyup biyolojik donguyu de olusturmus olursunuz

http://www.n11.com/jeneca-ipf-4200l-akvaryum-ic-filtresi-P15682176

Geri