antifbyigit
Bordo Bereli
Arkadaşlar kaplumbağam durmadan hapşuruyor bende yemine vitamin sıkıp verdim ama neden sizce emfeksyonmu kapmış vitamin verdim başka ne yapa bilirim.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!apotemi' Alıntı:Burnunda baloncuk oluşuyorsa
sürekli suyun içinde veya dışında duruyorsa
kabuğunun alt kısmı kırmızımsıysa evet akciğer enfeksiyonu olmuştur büyük ihtimalle...
İşe su ısısını 27dereceye çıkartmakla başlamalısın düzelme olmazsa ilaç tedavisini deneyebilirsin.
gizem2001' Alıntı:kaplumbağam gördüğüm kadarıyla 3 kere hapşırdı. kuru alanda çok fazla duruyor. suda batmıyor. altında pembeleşme yok. kabuğunun çok az bir kısmı kırık ve arka kabuğu yumuşak. pek yem yemiyor. yarısı su ile dolu minik bir akvaryumda besliyorum. henüz filtre ısıtıcı vb şeyler yok. yeni yeni almaya başlayacağım. lütfen yardım edin