dostumkaplum
Bronz 5 Üye
kaplumbağam çok hareketli bu iyi birsey ancak her saniye bu şekilde onu nasıl kontrol edebilrim nasıl eğitebilirim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kapluş_55' Alıntı:emre bey aynı fikirdeyiz
aslında ben evcil olduklarını savunuyordum ve her akşam yarım saat yavrularımla oynuyorum ama onlar çok robotik hayvanlar robotlardan tek farkları hafızaya yönelik bir zekalarının olması
sabah beni gördüklerinde yokmuşum gibi davranıyor yüzüyor keyfine bakıyor ama eşimi görünce aman ya rabbi neredeyse dışarı atlayacaklar
o elden yem yediklerini biliyorlar çünkü.
kuru alan konusu tamamen alışkanlık belirli süre benim yavrularımda odada ayağa kalkdığımız an pat diye suya dalıyordu ama şuan çok yakınlaşmadığımız takdirde atlamıyorlar suya ben eminim 2 yaşından sonra hiçbir kaplumbağa sahibinden ürkmez...
kapluş_55' Alıntı:Allah tüm kablumbağalara bu forumdaki aileler gibi aile nasib etsin maaşallah çok ilgili ve bilgili besliyoruz çok mutlu oluyorum sizin şu gösterdiğiniz hassasiyete ''ir seneyi geçti ama ne kadar sessiz ve yavaşta olsam'' demeniz gerçekten bir hayvansever olarak gurur veriyor bana
şov yapmak,gösteriş yapmak veya besliyor desinler diye değil bir can taşıdıklarını ve onlarında haklarının olduğunu bilmeli herkes
eray bey sizede tavsiyem bırakın yavrular ne yaparsa yapsınlar gezsin tozsun yüzsün kaçsın atlasın zıplasın yesin uyusun yavrunuz sizinle çok mutlu yaşayacak eminim sizin bu konuda bile endişelenip bizlere sormanız ne kadar iyi bir aile olduğunuzun ispatı
dostumkaplum' Alıntı:kaplumbağam çok hareketli bu iyi birsey ancak her saniye bu şekilde onu nasıl kontrol edebilrim nasıl eğitebilirim