Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hasta mi ? Alisma evresi mi?

bk6912

Gümüş 2 Üye
Merhabalar arkadaslar yavru kirmizi yanak aldim ve tabiki olum kabinda beslemiyorum fakat akvaryum tam tesekkurlu olmasina ragmen (kuru alan mango kum isitici aritici) hayvancigi kuru alana koyup biraktim hareketsiz yatiyo. Agzina falan vitamin damlattim etrafa yem attim tik yok. Buyutulesi bisey var midir ? Ne oneriyosunuz bi kac gune canlanir mi ?
Fotograf atmiyorum cunku elime alip hepten urkutmeye gerek yok minnacik hayvani

Su ısısı 28 derece kuru alan 32 derece olsun. Hayvan kötü şartlardan geldi ise ısı ihtiyacı duyup kuru alanda lamba altında duruyor olabilir. Hayvanın yakınına fazla gitmemeliki ortama alışsın. Yarın akşama kadarki durumunu gözlemlemeli.
Sağlıklı büyüsün inşallah.

Cvp: Hasta mi ? Alisma evresi mi?

hayvan yüzebiliyor mu suya indiğinde ? nefes almada ve yüzmede farklı davranış ve hareketler gözlemledin mi ?

Geri