Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hastalık belirtileri

pretty

Altın 5 Üye
Merhabalar , uzun zamandır bu hesabıma giremiyordum şükür giris yapabildim. En büyük kaplumbağam (11,5 cm ) Tosun , akciger enfeksiyonun belirtilerinden yan yuzme sorunu vardı , diger açilardan çok sağlikli . Fakat bu aralar çenesinin kapatirken cok nadir olmak sartiyla gicirdama oluyor . Trabzonda isinin ehli veteriner yok , Okulda açiliyor Antalya ya da İzmir şehirlerinde guvenilir veteriner adresi istiyorum sizlerden . Artik bi zamani geldi korkum artti onu kaybetmeyi aklimdan bile geçiremiyorum. Tesekkurler

Gidene kadar hergün gentadan bir yemine iki damla damlatıp ver. Aman hayvanı üşütme.

İzmir bornova tarafında bir yer vardı. Ama ismini bilmiyorum. Bir arkadaş kulak enfeksiyonu için gitmişti.

Kaplumbağa hastalıkları başlığı altında sabit konularda hastalıklarla ( tamamını kapsar yazıyordu) ilgili ilk konunun son kısmında vet. Hekim adresleri vardı oraya bir bak izmir ile ilgili bir tane olacaktı sanırım. Geçmiş olsun

Geri