Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hayalimdeki akvaryum :)

asi kız

Bordo Bereli
[url=mailto:/lklgVE][img]mailto:/lklgVE.jpg[/url][/img]bu sulu alanın yanlamasına 2-3 metre daha uzun olanı tabi ama istediğim bu tarz bişi :)

cem abi bunun aynısından istiyorum ben hayalim bu :) nasıl ?

Cvp: hayalimdeki akvaryum :)

güzel dizayn. fiyat olarakta iyi tutar.

sonunda anlatabildim nasıl bişi istediğimi sende görmüş oldun ama çok hoşuma gitti bu akvaryum benimkilerde çok sever bunun kopyasını yapsam :)dimi severler abi ? :)

Gereksiz yer kaplamis bence o cikinti, kuru alanin yanina yerlestirilse daha iyi olabilirmis gerci oda absurd durabilir ve birkac nokta var kuru alanin altinda kalan kisim ölü nokta yem kacsa birsey olsa temizlenmez, kuru alani temizlemek yine cok onun disinda yumurta icin biraz daha cok kum olmali yalniz normal kuru alandan sonra kumlu kuru alan gelme fikrini begendim acikcasi akvaryuma duşecek kum minimalize edilmis olur.

alisarp dikkat ettiysen hayalimdeki akvaryum dedim benim akvaryumum demedim :)

Geri