Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hayatımda ilk defa kaplumbağa aldım bi bakarmısınız (RESİMLİ)

Sait

Yeni Üye
1186249_694408183906114_356700965_n.jpg
Daha bugün yeni 2 tane su kaplumbağası aldım neler yapmam gerektiğini bilmiyorum sizce kaplumbağalarımın kabı yeri iyimi ? bi bakarmısınız neler yapmam gerektiği hakkında fazla bilgim yok sizce eksiklerim varmı yardımcı olursanız çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler.

Cvp: Hayatımda ilk defa kaplumbağa aldım bi bakarmısınız (RESİMLİ)

Öncelikle hayırlı olsun. Şuan kaplumbağaları baktığınız ortamın, yaşam alanlarının çok fazla eksiği var. Umarım sağlıklı ve mutlu yaşayabilmeleri için en kısa zamanda uygun ortamı hazırlayabilirsiniz.

Arkadaşlar da açıklamalarıyla yardımcı olacaklardır ama onlar cevaplayana kadar isterseniz AEK üyemizin hazırlamış olduğu "Bakım Klavuzu"nu okuyup bilgi edinebilirsiniz. Kolay gelsin.

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu--10252.html

En önemlisi o fanuslarda kesinlikle bakmayın kaplumbağaya . Yenisiniz su kaplumbağaları bakmakta şu 2 konuyu iyice inceleyin .
1. mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu--10252.html
2. mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakmaya-baslayanlar-icin-kapsamli-bir-ozet.html

Bunları okuduktan sonra kaplumbağanıza uygun bir akvaryum alacaksınızdır.

Bu arada konuyu yanlış bölüme açmışsınız.

Öncelikle hoş geldin.

Arkadaşlar detaylı bilgiler için seni yönlendirmiş.

Eksiklikler konusunda ise sadece kaplumbağaların var başka yararlı bir şey görünürde bulunmamaktadır. Belirtilen başlıkları okuyup acilen bir yaşayacakları ortam yapım aşamasına girmeniz gerekmektedir.

Merhaba,

Arkadaşın belirttiği konuları acilen okuyup sistemi düzeltmelisiniz. Kısaca o kabın adı ölüm fanusudur.

Konuları okuduktan sonra kafanıza takılanları tekrar sorunki size detaylı bilgi verelim. Aman bu kaptan kurtarın onları.

Su kaplumbağaları o kaplarda yaşayamaz.O açıdan yanlış yapıyorsunuz.Bende palmiyeli fanusta bakıyordum.Sonra aileme aldıkları için kızıp güzel bir kap hazırladım vede kuru alan hazırladım...

sait foruma hoş geldin. arkadaşlar detayları anlatmış. ben sadece şunu yazayım. hayvanları tam yaz bitiminde almışsın. dolayısıyla kışa girme noktasında bütün malzemeleri uzun uzun inceleyerek temin etme süren fazla yok. bir an önce hazırlığını yapıp hayvanların hasta olma olasılığını düşürmelisin.

Geri