Zilli Hayri
SKF Delisi
Isıtıcılarını vantuzunu takıyodum.Lays yemiştim masaya dökülmüş.Elime yapışmış.Hayri de elimden yedi bişey olur mu :ff:
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ben hem geçmişte hem de şuanda sera'nın yemlerinden şaşmadım. Tetra mı sera mı hangisi daha iyidir? Sera varken tetra önermenizin bir nedeni var mı?cem' Alıntı:sebzelerde seçici oluyorlar genel olarak yedikleri marul ve kıvırcık. eğer yiyorsa verebilirsin. bazısı havuç bazısı salatalık seviyor. benimkiler yapraklılardan başkasına yüz vermezler.
rugil olabilir, tetra reptomini normal alıp parça parça verebilirsin. baby, boy olarak kısasıdır. tortile gerek yok o yem dibe batar ve çabuk dağılan bir yemdir. sera raffy p ve raffy I al.
emrenin (AEK) yazdığı yorumu da ekleyeyim fikrin olsun.
Reptomin baby, reptominin küçük olanı. Belki biraz daha vitamin vardır. Normal reptomin kuru halde iki yada üçe bölünerek rahatlıkla verilebilir. Ben yavru iken carnivoru dahi kırıp veriyordum.
Pro baby uzun süre kullandım. Normal gammarusun karidesin ufak boyları ki raffy I rahatlıkla yenilebiliyor. Pro baby yemde çok elzem değil.
Rugil iyi bir yem ama tamamen ana yem yapılamaz. İçeriğinde yosun vs var. Yani protein oranı raffy p yada reptomine göre düşük. Ama bulundurulursa ileride vital yemeden öncede azda olsa bitkisel almış olur. Yavrular için diğerlerinin yanında daha az oranda verilebilecek kaliteli bir ana yem.